Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby sa jakies inne...

nie moge sie przemoc

Polecane posty

by zrobic facetowi lodzika... :| on mientke z checia (ja oczywiscie tez z checia nogi rozkladam) ale jak czuje ze powinnam sie odwdziecznyc rowniez w oralny sposob to po prostu nie moge - hooy - blokada... mialam tylko jednego faceta przy ktorym jakos bardziej nie mialam oporow (ale pierwszy raz byl po ostrej balandze) i jakos do innego nie umiem sie przelamac... choc jak sie nakrecam to wydaje mi sie ze tez mam ochote... ale jak przychodzi co do czego... :/ jak sie moge odblokowac? :|

Najpierw odkryj co cię blokuje. Brzydzisz się? Wstydzisz się? Bo "porządne dziewczyny" tego nie robią? Bo się boisz, że nie będziesz wiedziała jak?

kolacyjka z winkiem czerwonym potem wspolna kąpiel ;) w wannie pod prysznicem nie czuc zapachu jak tam sie przełamiesz z czasem przeniesiesz to do sypialni ;)

Gość hosiee
superr

napisalam odpowiedz ale gdzies zaginela... wiec wklejam ja na nowo :P "brzydze? no nie wiem... wstydze? na bank bo porzadne dziewczyny tego nie robia - nie sadze :) nie bede wiedziala jak? chyba tez troche... juz sie zastanawialam czy nie skoczyc z tym do jakiegos psychologa.. ale qrfa,.. nie pojde bo co powiem?? "wie pani co.. chce sie odblokowac by zrobic facetowi loda?" ja pierdole zapadlabym sie chyba pod ziemie :D"

zono... ale zeby chocby to zrobic - juz trzeba sie przemoc...

chciec... chcialabym... bo w koncu on odczuwa przy tym przyjemnosc... wiec moze nie jest tak zle :P ale mysle ze najgorzej sie by bylo do "tego" zabrac... nie wiem... poza tym - nie chce być dluzna oralnej przyjemnosci...

Gość kwiatuszek_26
żona-swojego-męża tu chyba nie chodzi o to, że ktoś ją do tego zmusza ona sama chce ale ma jakąś blokadę. Powiem Ci, że też kiedyś tak miałam a teraz jak się przyssam to oderwać mnie nie może :)

Gość jak byłam młodsza
tez się brzydziłam, dojrzałam, zmieniłam chłopa teraz nie mam oporów wnioski ? 1. z czasem dopiero do tego dojrzałam 2. niestety poprzedni chłop nie był tym odpowiednim

:D No domyślam się, że przełamanie może być trudne :D pewnie zachowywałabym się tak samo, gdybym miała zrobić minęte innej kobiecie :D Spróbuj na początek przyzwyczaić się do zapachu, smaku... Podczas pieszczot, kiedy już będziesz mocno podniecona powachaj, poliz dłon, która dotykalas penisa. Może to cię śmieszyć na początku, ale ten zapach musi ci się stać znajomy Powiedz chłopakowi, że chciałabyś to zrobić. Powiedz, że masz opory. 99% facetów byłaby w takim momencie wniebowzieta i naprawdę skóra do pomocy :D ale powiedz mu jasno, żeby cię nie poganial. Jak się już trochę przyzwyczaisz do zapachu spróbuj dotknąć penisa językiem. Nic ponad to. Następnym razem spróbuj go polizac. Idzcie na zakupy i kupcie smakowe prezerwatywy, założ mu ja i wtedy spróbuj wziąć penisa do ust. Wyczuj jak głęboko możesz go włożyć w usta bez odruchu wymiotnegó, złap go w tym miejscu ręka wtedy nawet w chwili dużego podniecenia jeżeli facet złapie cię za głowę nie ma ryzyka, że włoży go za głęboko. Obawiasz się, że "dziwnie" wygladasz podczas robienia loda? Powiedz kiedyś facetowi, żeby ci zrobił minetke kiedy ty będziesz stała. Oprzyj się o ścianę i niech kleknie przed tobą. Ty wygladasz wtedy podobnie. A potem upij się i idź na żywioł piwrwszy raz :D Kiedy zobaczysz co w ten sposób można zrobić z facetem pozbedziesz się reszty zahamowań :D

jak byłam młodsza... mysle ze tu nie o wiek chodzi.. hehe... mam 27 lat i mam juz synka... z facetem ktoremu juz to robilam... ale zycie nie chcialo bysmy byli razem ;) wiec niby dojrzalam bardzo.. i mysle ze teraz mam wiecej zachamowan niz kiedys:/