Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thunderbold Typhoon

Chciałbym odbić dziewczynę

Polecane posty

Gość Thunderbold Typhoon

Jestem prawiczkiem i chciałbym odbić komuś dziewczynę. Wiem co myślicie i macie racje - porywam się z motyką na słońce, ale może paradoksalnie łatwiej będzie ją sobą zainteresować, skoro jest ulokowana przy jakimś frajerze czyli cała rzesza innych kolesi jest zmiatana pod dywan, zostaje tylko ten jeden. Można coś zdziałać w tej materii|?

Gość Thunderbold Typhoon
No podobno, jestem tego świadom ale co tam, póki oficjalnie nie powie nie - będę próbował. Uszanuje jej decyzje a na pewno nie będę powodował się jakimś kolesiem gdyby coś gębę otwierał do mnie lub coś w tym stylu.

Gość odpowiem też ......
wiesz to zależy jakie relacje są miedzy tą dziewczyną a tym facetem bo nie przyszło Ci na myśl że ona może tego frajera kochać ...a to że jesteś prawiczkiem czy nie nie ma tutaj nic do rzeczy

Gość Thunderbold Typhoon
Oczywiście jeżeli go kocha to nie będę jej robił na złość, tylko zastanawiam się skąd wynika przewaga tego człowieka, bo ją wcześniej poznał ode mnie? Przecież to śmieszne żebym z tego powodu był sytuowany na gorszej pozycji. Mam nadzieje że będzie gdzie tutaj wbić klin.

Czyli sądzisz, że łatwiej Ci będzie zainteresować sobą dziewczynę w związku niż samotną pragnącą związku? Ano bardzo ciekawa teoria

Mało tego - potencjalny partner lepszy jest tylko dlatego, że był pierwszy! :D

Gość panasłonik_
Czyli sądzisz, że łatwiej Ci będzie zainteresować sobą dziewczynę w związku niż samotną pragnącą związku? Ano bardzo ciekawa teoria Nie tylko ciekawa, ale też prawdziwa. Jeśli jeszcze założy obrączkę i zacznie bredzić o tym, jak kocha dzieci, to sukces murowany.

Gość Thunderbold Typhoon
Mam dopiero 20 lat.