Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermelegilda

niebieskie bmw z nalepką dżemu na szybie

Polecane posty

Gość Hermelegilda

kogo ta bryka ? pilnie potrzebuję się z tym panem spotkac jestem jego wielką fanką. wiem ze ma na imie krzysztof mieszka w sosnowcu i jest czestym uzytkownikiem czatu na polsacie str 388 "poznaj przyjaciół" jego pseudonim to rock mrok.

Gość Hermelegilda
niewierzę że nikt nie zna gwiazdy czatu polsatowskiego pod tytułem " poznaj przyjaciół" str 388.

Gość Hermelegilda
Juzek mnie obchodzi :) gdy czytam jego smsy od razu chce mi sie żyć :)

Gość ergre
Nikt nie jest tak głupi żeby czatować na telegazecie :D

Gość Hermelegilda
To zanczy Staszek :D o jakim ja Juzku myslalam hihi

Gość Hermelegilda
ergre w sumie to tu jest wiecej głupków niz tam :D ;p ale co racja to racja, lecz jak czytam ROCKA MROKA jego mądrości to aż dech w piersiach zapiera :) czytam tam ten czat . Wiadomo docinków jest pełno lecz tam pilnuje moderator który puszcza tylko wybranym osobom obraźliwe teksty. Zmieniłabym tych moderatorów wywaliła na pysk bo okradają czatowiczów ;/ chociaz bywają wporządku którzy rozumieją smsy. Kiedyś tam było bez trzymanki w nocy takie leciały teksty ze nawet tutaj nie umieją tak pisać :D ale się uśmiałam. To ktoś zna ROCKA MROKA ? Lubie go czytać :)

Gość Hermelegilda
magicelay tam tylko czytam chociaż zdarzyło mi się napisać. Po za tym pisał że na necie tez przebywa więc moze będzie czytał i napisze :)

Gość Haty hergii
ty zamiast tv czatem sie zajmujesz:D? moze napackał dzemem z rana ze sniadania na auto a ty niedospana widzisz, ze to nalepak:)? napisz do niego albo moda.

Gość Hermelegilda
Haty ja ogladam polsat i czata jednoczesnie :) pol ekranu program polsat a drugie pol czat polsat :)

Gość PROVOCATOR 777
ROCK MROCK to pozer i pionek który nie kuma kto jest kim na tym czacie,odszedł bo zrozumiał ze Grazyna do której wzdycha jest moderką,ot taka historia jak z M jak MIŁOŚĆ HEHEHEHE