Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamutia

narastająca agresja 3 latka do 1,5 r. siostry

Polecane posty

Gość myszky
A prawda jest taka, że jak jedno dziecko ma urodziny to rodzeństwo też powinno coś dostać. Choćby jakąś pierdołkę za parę zł ale jednak.

Gość mamutia
Tak rodzinę to mam dziwną ale to na inny temat by się nadawało. Wiesz nie wszyscy rozumieją że dziecku jest przykro jak jednemu się daje prezent robi milion zdjęć i chwali a drugie ciągle krytykuje. Staram się zawsze mieć coś na zapas jak przyjdzie ktoś z jednym upominkiem starszak wogóle w rodzinie jest postrzegany jako gorszy. Bardzo mnie to boli bo potrafi być dobrym dzieckiem rozpoznaje literki wierszyki umie ale przykleili mu łatkę.:( Moja przyjaciółka też ma dzieci z roczną różnicą i też się biją na potęgę.

Gość myszky
I stąd ta jego agresja. Tłucze siostrę bo czuje się gorszy. Mam nadzieję, że dasz radę. Nie ma lekko, ale w końcu będzie starszy, mądrzejszy i zobaczy że go kochasz tak jak siostrę.

Gość gość
Ble ble kazdy wylapuje bledy u poprzednikow a nikt nie poradzi konkretnie. To po co piszecie?

Gość gość
A po xuja ty odkopujesz temat sprzed 6 lat?Nudzi ci się, to posprzątaj burdel w domu.