Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KID888dff

CZY LEKARZ PO STUDIACH NAPRAWDE ZARABIA 10 TYSIECY ???

Polecane posty

Gość KID888dff

bo kolezanka ma meza lekarza i chwali sie ze zarabia tyle w szpitalu nie dorabiajac prywatnie.jest kardiologiem ale nie jakims wybitnym z tytulem tylko po studiach w szpitalu pasntwowym w krakowie

Trafi się i taki, który tyle zarabia ale nie koniecznie w Polsce.

Gość fdsfds
Chirurg zarabia 8-12 tys zł .. Zwykly lekarz po awansie maksymalnie zarobi 4 tys zł . Ale nie od razu lekarz poczatkujacy dostaje 2,5 tys zł netto.

Gość kama rama lalal
kazdy lekarz jest po studiach:P od razu nie zarabiaja kokosów... moja mama jest pielegniarka i zarabia więcej od młodych lekarzy bo oni zarabiają przez pierwsze lata z 800zł, a póżniej coraz wiecej i to prawda , ze zarabiają ok 10 tys

Gość fdsfds
Ci co przeprowadzaja operacje zarabiają od 6-12 tys zł . w Polsce

Gość fdsfds
zarobki zalezy od stopnia skomplikowania operacji na przyklad na otwartym sercu .. Im wiekszy tym bardziej prawdopodobne ze zarobi wiecej czyli okolo 10 tys zł

Gość hgjhfxdjkfd
Mąż znajomej dentystki, również lekarz, ale nie pamiętam specjalności, w szpitalu wojewódzkim zarabia ponad 10 tys. Nie wiem czy nie ok. 12 lub 14 tys. Chirurgiem na pewno nie jest, chyba internistą/specjalistą od chorób wewnętrznych. Ma lat 36.

Gość ammbbiieenns
lekarz zaraz po studiach, to może co najwyżej pomarzyć o takiej pensji za ostatni miesiąc na moje konto wpłynęło dokładnie 1465 zł :/ jednym słowem porażka :(