Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Sobie Ania....

Millenium? czy ktoś ma konto jakiekolwiek w tym banku? proszę o opinie!

Polecane posty

Gość Taka Sobie Ania....

Zastanawiam się nad założeniem konta oszczednosciowego i rehularnego w tym banku, będę wdzieczna za wasze opinie :)

Gość nie polecam
drogo i kradną

Gość Taka Sobie Ania....
Ale co znaczy drogo i kradną?

Gość ja pracuje w tym banku
konto jest nawet spoko, jak 1000 zł miesiecznie na nie wplacisz i raz zaplacisz karta w sklepie to masz wszystko za darmo, na oszczednosciowym jest teraz promocja 7%, ale rozejrzyj sie bo fajne konto z tego co wiem ma tez bgż, zwracaja ci jakis procent z pensji jak ja przelewasz na swoje konto u nich

Gość Taka Sobie Ania....
O a to ciekawa informacja o tym zwroceniu jekiegos procentu z pensji jak sie przelewa pensje na ich konto...... 7%? ale chyba nie da sie ominąć podatku belki?

no nie, to jest z belka, bez belko wychodzi 5,67, w millennium zwracają Ci 3% za zakupy w sklepach spozywczych i na stacjach benzynowych, wiec tez calkiem spoko

Gość Taka Sobie Ania....
Aaaa to chyba ten zwrot do 50 zl miesięcznie?

millenium to oszusci, to bank dla bogatych.. moj men mial duuuzo problemow z tym bankiem w Polsce, zreszta do tej pory mu cos naliczaja chociaz juz dawno ma zlikwidowane konto i co najlepsze nawet do mnie do domu w Polsce przyszla podobno jego karta z nowym pinem :D moj tata ja zniszczyl ;)

no i z tą sprzedażą to się zgodzę, millennium jest wystawione na sprzedaż, ale dla Klientow raczej nie bedzie to duza zmiana, gorzej z nami pracownikami:)

Gość wiem bo mam w kilku bankach
w jakim kolwiek banku założysz konto to będą Cie okradać ile się da także bez róznicy

W mBanku macie wszystko za darmo pod warunkiem zrobienia operacji kartowych na 100zł/mc. A jak nie to marne 2zł/mc za kartę. Cała reszta free, włącznie z przelewami międzynarodowymi. Nie ma żadnego przymusu wpłacania kasy. Za mBankiem stoi potężny BRE. Gdybym otwierał konto to mBank, Multibank lub BPH.

lady love tzn ze nie ma zlikwidowanego konta, albo nie zlozyl dyspozycji, albo pracownik nawalil, albo po tym jak zlozyl dyzpozycje zamkniecia wplynely mu jakies srodki na konto i nie moglo sie zamknac

Gość wiem bo mam w kilku bankach
tylko nie idź do KB tam jest masakra bynajmniej w moim mieście 15 min musze czekać jeżeli przynosze przelew powyżej 1000zł bo wróz podpisu muszą dostać z centrali czy jest zgodny jakaś paranoja no i WBK też do dupy jakbym miała wybierać to PKO w miare normalne chociaż też kradną no i Millennium

Gość Taka Sobie Ania....
A glaczego w tych 3 bankach uwazasz ze warto otworzyc konto? Kropeczki?

Gość Ja tego banku nie polecam
Miałam w nim złotą kartę kredytową za którą roczna opłata wynosiła 270 zł. I to by było ok gdybym tą kartę kiedykolwiek dostała. Pomimo zgłaszania w placówce, że karta nie dochodzi do mnie do domu pracownicy banku nie mogli nic z tym zrobić (nie mogą zamówić karty do placówki banku bym mogła ją tam odebrać). A płacić oczywiście musiałam. Ponadto niekompetencja pracownika - to już zupełnie inny przypadek - skończyła się w sądzie - oczywiście sprawę wygrałam ale tyle co ja nerwów przy tym straciłam. Ach szkoda gadać. Dla mnie ten bank to kpina.

mbank jest spoko, mialam tam nawet kiedys konto, ale wkurzalo mnie to ze nic nie moge zalatwic w oddziale, to bank internetowy i np zamkniecie konta to masakra, musisz im poczta wysylac dyspozycje, nie mozesz pojsc do oddzialu i po prostu zamknac konto:)

Gość Taka Sobie Ania....
Chce otworzyc konto oszczędnosciowe w jakimś banku.... i na prawde bym chciala wybrac jak mozna najlepszy...

ma zlikwidowane ma, rozmawialismy juz z glownym dyrektorem millenium w Portugalii, w Polsce nawalili jak zwykle kilka razy dwonili z millenium w Portugalii do Polski ale najwidoczniej w Polsce robia co im sie podoba- zreszta im problem my nie mamy zamiaru za nic wiecej placic.. juz i tak w ciul kasy nie potrzebnie poszlo na ten bank, bo np nazwisko za dlugie, bo pieniadze z polski z powrotem do portugalii przesylali nic o tym nie informujac itd teraz moga miec w dupe pocalowac, sami beda sobie za to placic.. my mamy czyste rece

moj men mial kredyt, wysylalismy pieniadze przez bank millenium w Portugalii w polce niczrgo nie naliczali.. zaplacilismy za ich blad 3000 tysiace kary ponad 3

oj ludzie musicie czytac cenniki:) oplata roczna za zlota karte to 200 zl a nie zadne 270, a z tym niedochodzeniem karty to glownie wina nowych niedoswiadczonych pracownikow, bo zmieniaja adres korespondencyjny w jednym z systemow, a nie robia tego w drugim i karta idzie na zly adres niestety czesto sie z tym spotykam i obrywam od klientow za czyjes bledy

Gość Ja tego banku nie polecam
+ 70 za kartę dodatkową wiem ile płacę 200 + 70 =270

w Polsce niczego nie naliczali, moj men juz mial nawet pozew do sadu i mial siedzec- byl nawet w Polsce poszukiwany tyle co sie nerwow najedlismy to sie w pale nie miesci.. ale mielismy potwierdzienia z millenium w portugalii o wszystkich uregulowaniach, wiec gowno nam mogli zrobic

mBank jest bankiem internetowym opartym o BRE. Normalne, że nie ma oddziałów stacjonarnych. Ale ma za to wpłatomaty (m.in. w centrach hanlowych) i nie trzeba stać w kolejce wpłacając gotówkę na konto. Argument o wysyłaniu dyspozycji pocztą jest nietrafiony bo może dotyczyć wyłącznie likwidacji konta. A po co likwidować? Za to otwiera się je drogą kurierską bez wychodzenia z domu. Rachunek można także obsługiwać telefonicznie za free. Ten bank po prostu nie ma wad moim zdaniem i jest to pierwszy w Polsce bank internetowy zresztą.

Gość Taka Sobie Ania....
Ja niestety nie mogę zalożyc konta w MBanku gdyz nie posiadam pesela :)

jak to po co likwidowac, bo np znajde cos lepszego w innym banku, albo po prostu takie bedzie moje widzimisie:)