Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Sobie Ania....

Dobry Stomatolog poszukiwany w Krakowie!

Polecane posty

Gość wiktoriamarczuk
a Luxdentica? ja tam bywam regularnie - zwłąszcza odkąd rzuciłam palenie i muszę coś zrobić ze swoimi zębami :) :) :) dla mniee rewelacja, bo mam łatwy dojazd i często mają wolne terminy, bo i specjalistów mają sporo

Gość bozenka_g
też mam w zwyczaju chadzać do Luxdenticy - zarówno ja, jak i mój mąż :) przed ciążą byłam sobie zrobić wszystkie potrzebne zabiegi, teraz jestem pod stałą kontrolą, bo niestety znowu zaczynają mi się psuć zęby

Gość gość
Też mam miłe doświadczenie z luxdenticą. Trafiłam tam dosłownie przypadkiem, bo akurat tamtędy przechodziłam, a potwornie bolał mnie ząb. No i tak weszłam i zostałam... :)

Gość gość
dobre doświadczenia mam z www.addent.pl :) mogę polecić, w koncu nie boje sie isc do dentysty

Gość gość
Ktoś jeszcze może kogoś polecić ?

Gość gość
Ja polecam gabinet doktora Wojciecha Klonowskiego na Kolberga www.klonowski-krakow.pl. Miałam u niego przeprowadzane dosyć spore leczenie i jestem bardzo zadowolona z tego jak przebiegało i oczywiście z efektów. Na początku ustala konkretny plan i ściśle się go trzyma. Jeżeli chodzi o koszty to nie ma naciągania i wszystko jest permanentne.

Gość gość
W krakowie jest jedna bardzo dobra klinika stomatologiczna - SE+ http://www.studiose.med.pl/ Na prawdę są świetni, ja już nigdzie indziej nie pojdę