a g n i e s z k a _ 1 Napisano Listopad 7, 2011 a ja zjadlam 3chlebki wasa i 100g twarogu czyli 200kcl do pracy wzielam 2jogurty z musli, to lacznie 350kcl, i jablko 75kcl a w domu kawalek makreli i sie zmieszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a g n i e s z k a _ 1 Napisano Listopad 7, 2011 elbietaszcz - a z Twoja stopka jest wszystko ok? bo kurde daty chyba powinnas zmienic, znaczy jesli schudlas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elzbietaszcz 0 Napisano Listopad 7, 2011 Był błąd ale już poprawiłam:) Niestety jeszcze sporo do schudnięcia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a g n i e s z k a _ 1 Napisano Listopad 7, 2011 bo wlasnie tak patrze :P ja swojej stopki lepiej nie robie zreszta raz sie zwazylam i wage schowalam zwaze sie dopiero 19grudnia 20grudnia lece do rodzicow i wtedy zobacze ile waze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katrina28 0 Napisano Listopad 7, 2011 Witam drogie Panie :) Chciałabym się do was przyłączyć. Swoją przygodę z odchudzaniem zaczęłam 5.11. Moim celem jest zgubienie 10 kg najlepiej do 23.12 bo wtedy wraca mój chłopak i chciłabym go mile zaskoczyć :) chociaż wiem, że nie będzie to łatwe w tak krótkim czasie. Mój wzrost- 170 obecna waga 71 kg Może napiszę co przez te ostatnie dni jadłam. A więc tak: 5.11 śniadanie- płatki fitness z mlekiem 0,5 % obiad- miseczka sałatki (mix sałat z biedronki, ser feta, pomidor, kurczak, jogurt naturalny) kolacja- 250 g jarzyn na patelnie i jajko saczone (wszystko bez tłuszczu) 6.11 śniadanie- serek ziarnisty, 1/4 papryki czerwonej i 2 plasterki szynki 2 śniadanie- miseczka sałatki (jak wyżej) obiad- 250 g jarzyn duszonych z jajkiem sadzonym kolacja- grejfrut i mały jogurt pitny danona Dzisiejszy dzień zaczęłam od płatów z mlekiem :) Mam nadzieje, że wspólnie pokonamy nasze kilogramy :) Start 5.11.2011 -> 71 Kg Cel- 60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katrina28 0 Napisano Listopad 7, 2011 Jakieś pustki zapanowały na tym forum. Właśnie wróciłam z zajęć i jestem trochę padnięta. Na drugie śniadanie zjadłam 1/2 butelki jogurt pitnego (grejfrut z zieloną herbata- pycha) a teraz mam zamaiar zjeść jabłko z jogurtem naturalnym. Nie mam dzisiaj siły na zrobienie sobie czego lepszego. Mam nadzieję, że reszta z Was nie zrezygnowała. W końcu po to jest to forum żeby się wspierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katrina28 0 Napisano Listopad 7, 2011 kolacja-> jajecznica na pomidorach, na dzisiaj koniec dobrego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katrina28 0 Napisano Listopad 8, 2011 dzisiejszy dzien-> śniadanie- sałatka (mixsurówek, ser feta, pomidor, kurczak, jogurt naturalny), 2 śniadanie- jabłko, 1/2 butelki jogurtu pitnego, obiad - 2 małe gołąbki, podwieczorek- jabłko. Nad kolacją się zastanawiam albo jajecznica, albo nic z racji dzisiejszych gołabkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach