Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość elżunia 1977

chrzestna mojej córki odstawia szopki!!!

Polecane posty

Gość elżunia 1977

chrzestna mojej córeczki Natalki chyba zwariowała. Wynalazła na kafeterii moje wcześniejsze wpisy, w których radziłam się co mozna przygotować na imprezkę urodzinową dla córeczki. Oburzyła się tym, że użyłam stwierdzenia iż jej mąż waży ponad 100kg, a goście których zapraszam są obrzartuchami :) Nie napisałam tego w złej wierze, tylko po to by przedstawić osobom odpowiadającym na mój wątek ze obiad i kolacja muszą być "bogate" :) Znalazła również moje starsze wpisy, gdzie opisywałam np problemy swoje zdrowotne, problem z rodziną, czy z seksem. Nigdy nie użyłam żadnych informacji skąd jestem, jak się oni nazywają, byłam zupełnie anonimowa. A ona najprawdopodobniej z nudów wpisała w google mój nick jej powyskakiwało, gdzie i co pisałam... Powiedziała mi że nie przyjdzie na urodziny córeczki,, a ja mam się odpier... od jej rodziny :/ Co jeszcze, ponoć rozgadała wszystkim naszym znajomym o moich problemach zdrowotnych (intymnych) i osobistych. Ja wypowiadając się tu na forum jestem w 100% anonimowa, więc mogę się poradzic i nikt mi koło tyłka z tego powodu nie narobi. A tu proszę, porozpowiadała!!! Może wy mi powiedzcie co mam zrobić w tej sytuacji? I czy faktycznie tak źle postapiłam????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować