Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulinka9

MYŚLI O SWOJEJ EKS- WIĘC DLACZEGO EJST ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość Anulinka9

hej, dziewczyny i kobietki:) postanowiłam założyć taki temat, ponieważ mam problem...wiem, że niektóre z Was mają jakieś doświadczenia, itd...więc może akurat ktoś mi pomoże. mam 20 lat i od pół roku chlopaka. jestem taka normalna, raczej ladna, szczupla, 165 wzrostu,brazowe wlosy do ramion. moj chlopak ma 24 lata. to moj pierwszy zwiazek, a on wczesniej byl przez 6 lat z jedna dziewczyna w jego wieku. ta dziewczyna go zostawila dla kolesia 40-letniego. w ogole byla taka rozpieszczona, duzo sie klocili. on jej dawal pieniadze, ona nigdy nie pracowala tylko studiowala. on ma swoja firme, i duzo go nie ma w domu...myslalam, ze miedzy nami jest fajnie, itd...ale mialam wrazenie, ze on ciagle mysli o ex...nie usunal jej zdjec, itd...ona byla ladna (chociaz ja uwazam, ze sztuczna) i ciagle o tym slysze;/ ostatnio dziwinie sie zachowywal, wiec myslalam, ze ma z nia kontakt (a okazalo sie ze nawet na urodziny mu zyczen nie wyslala) wiec zabralam mu telefon...i tam kolega napisal mu sms "odezwala sie?" a on odpisal "nie, a to nawet dobrze,niech sie wali, mam A. (moje imie) ona zawsze na mnie czeka" wywnioskowalam, ze on musial rozmawiac zkolegami o niej, musial sie zastanawiac czy ona sie odezwie w jego urodziny do niego...i ze jest ze mna dlatego, ze ja jestem taka cicha, spokojna... wiem, ze troszke to wsyztko pokręcone i chaotycznie napisalam:( ale jestem taka znerwicowana przez to wsyztko, czuje sie okropnie

Gość dokladnie,chce zapomniec
a o niej mysli i chcialby zeby wrocila,wiec bedzie tak,ze o niej nie zapomni,z Toba bedzie bo tak mu wygodnie i albo Cie zdradzi albo z nia sie skuma i zwyczajnie rzuci predzej czy pozniej,a potem bedziesz wyc po katach.

Gość smukla
no bo jestes taki marginesik w momentach kiedy tamta nie wysle takich zyczen :P dziewczyno zastanow sie co dla niego znaczysz spojrz w lustro i zapytaj sie siebie czy warto :classic_cool: