Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana1990

zostałam oszukana na tym beznadziejnym portalu..

Polecane posty

Gość poszkodowana1990

hej korzystam od niedawna z portalu szafa.pl chodzi tam o sprzedaż cichów i inych dodatków ale tez mozna sie wymieniać. ostatnio postanowiłąm że wymienie sie z jedną dziewczyna na buty, moje były warte okoł 60 zł jej też. umówiłysmy sie że wysyłamy buty w dany dzien i ja wysłałam ale ona chyba nie;-/ miała 5 pozytywnych komentarzy i na szafie jest od jakis 2 lat, negatyów zero. ona twierdzi że wysłała ale paczka musiała zaginąc, ale nie ma tez zadnego swistka z poczty że wysłała;-( juz sama nie wiem, co moge zrobic zeby odzyskac pieniadze albo moje buty, ona butów mi nie odeśle bo twierdzi że ona by tez była stratna bo by nie miała ani swoich ani moich. poradzcie coś bo juz nie mam nerwów..

Ma mieć świstek i udowodnić wysyłkę bo inaczej idziesz na policję i zgłaszasz wyłudzenie. Albo niech ci odeśle buty. Krótko jej napisz i musi podziałać. Zgłoś także do administracji szafy.

Gość papla666
Babeczki w kropeczki mówi do rzeczy. Domagaj się potwierdzenia!!!

Gość poszkodowana1990
administracja nic sobie z tego nie robi;-/ ja już groziłam policją i nic, a tak wogóle policja by mnie wysmiała.

Gość poszkodowana1990
ale ona nie ma zadnego potwierdzenia w tym sęk...wiec nie mam tego jak sprawdzić.

Gość poszkodowana1990
paczka została wysłana około miesiąca temu priorytetem.

Gość papla666
Czyli zostałaś oszukana i tyle. Powiedz jej, że masz adres nadanie paczki do niej. Powiedz, że będziesz tam osobiście z policją I, że ma się czego obawiać, bo to Twoja rodzina. Ja zostałam oszukana w podobny sposób. Chodziło o rośliny zakupione na forum. Chłopak uważał, że jak mnie tam oszukał a nie np. na allegro, to nic mu nie zrobię. Tym czasem gdy dowiedział się, że mój brat jest policjantem i ruszy tą sprawę, spanikował i oddał kasę. Roślin już nie chciałam z powrotem. Nic nie tracisz, nastrasz tą wredną dziewuchę i już!

Gość Nie panikuj
No to jak wysłała paczkę skoro nie ma potwierdzenia? przecież zawsze sie je dostaje. NAPISZ JEJ KRÓTKO: że prosisz o skan nadania lun numer nadania paczki. Jeśli nie otrzymasz go w terminie 5 dni roboczych zgłaszasz sprawę na policji. Dodaj, że termin jest nieprzekraczalny i nie ulega wydłużeniu. Jeśli do tego czasu nie przyśle numeru idź na policję. ( zachowaj korespondencję mailową, którą z nią prowadzisz) Ps. zaginięcie paczki można reklamować, ale potrzebny jej również nr nadania i kwitek. Laska wyraźnie leci w ciula.

Gość AGGGGA
Idź na pocztę, buty nie mogly zostac wyslane listem... ważą do 2 kg,ale gabaryty nie wchodzą w wymiary listu. Ja tak mialam wielokrotnie. Popros bardzo bardzo,ze chodzi najprawdopodobniej o osustwo itp Twoje dane jako odbiorcy MUSZĄ byc w systemie, ona nie bedzie reklamowac, bo nie ma potwierdzenia, ale Ty bedziesz wiedziala, czy ta paczka wogole istniala. Powodzenia

Gość poszkodowana1990
dzięki spróbuje na tej poczcie.