Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pedro Rizzo

jaki znacie fajny film na wieczór

Polecane posty

Gość Pedro Rizzo
lubię tę scenę z rozmową o Murzynach. ale poza tym to przecież polski film - z definicji nie może być dobry

ja w ogole nie ogladam Horrorow wpisz sobie w You Tube filmy+18 komedie lektor pl filmy-lektor.pl filmy+20 lektor pl filmy-lektor.pl 2010 filmy+18 lektor pl filmy+18 komedie lektor pl horrory filmy+18 komedie lektor polski filmy+20 i cos poszukaj :D:D:D:D:D

Gość Pedro Rizzo
dido - dobre są, ale mi nie chodzi o to, aby film był dobry, tylko o to, aby był też na tubie

Gość wielbicielka_piotrusia
polecam 'Rytuał' z Hopkinsem, film wart jest obejrzenia a potem zastanowienia się nad tematem na tubie go jednak nie znajdziesz ale może inni skorzystają :P

Gość Pedro Rizzo
a9n1eszka - to nie są cudze opinie, tylko moje. i przeze mnie skonstruowana definicja dido - szukam, szukam, nie bój nic

Gość Pedro Rizzo
wielbicielka_piotrusia - ale jesteś

Gość zdaje sie cale sa:
znaki apocalypto zejście

Gość Pedro Rizzo
zejście 1 i 2 widziałem akurat niedawno:) apocalypto ponoć niezłe

Gość zdaje sie cale sa:
podobało ci się? bo mi tak,pomimo złych opinii na filmwebie. Apocalypto fajny ale brutalny jak dla mnie kobiety :)

Gość Pedro Rizzo
zejście glanckie, lubię takie klaustrofobiczne klimaty. a na filmwebie jeden typo krytykantów zejścia fajnie podsumował - coś tam było o oglądaniu filmu w środku dnia przy jednoczesnym siorbaniu zupki:)

Gość zdaje sie cale sa:
ja potrzebuję nocy i męża do oglądania takich filmów. I 2 była lepsza niż 1 o dziwo :)

Gość Pedro Rizzo
nie no aż tak się nie boję. ze strachu sikam tylko po lekturze tematów o duchach na kafe. serio. crank 1 i 2 to chyba każdy widział, też pozytywne filmiki

Gość zdaje sie cale sa:
Szefowie wrogowie jak się pokażą obejrzyj. Uśmiałam się do łez ;)

Gość zdaje sie cale sa:
no cóż - ja się nabrałam na 4 stopień :D:D:D taka odważna jestem

Gość Pedro Rizzo
zdaje się - też mieliśmy na to iść, ale jakoś nie wyszło dido - nie załamuj mnie z tymi torrentami:(

Gość tzui
dwoch nagich w pokrzywach -romantyczno przygodowy horrorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Pedro Rizzo
dido - to że też bym z nich chętnie korzystał, gdyby mnie kurwica nie brała po 2 minutach

Gość Pedro Rizzo
dido - to nic nie da. ja bym chciał móc sobie spokojnie ściągnąć filmik jakimś łatwym do obsługi programem, ale oni wszystko robią, żeby utrudnić. dam Ci przykład - kiedyś na starym kompie korzystałem z Utorrent. i fajnie było. teraz jak wpisuję Utorrent download to ściąga mi jakąś nową wersję tego programu, której ni cholery nie jestem w stanie obsłużyć. czy szukałem starej wersji? JASNE! czy znalazłem? JASNE! ale aby ją pobrać " zaloguj się, zarejestruj się, zamów, zadzwoń, 054 54 54, podaj e-mail, gg i tlen, numer buta, fiuta długość i średnicę, a może już za 5 dni wyślemy Ci na maila kod aktywujący" po czym okaże się, że i tak musisz im jeszcze wysłać aktywującego sms'a za 10 zł jak tu się nie zdzaźnic?

Gość Keczup i musztarda
To może darkwarez? Mam tam konto wystarczy się zarejestrować, nic się nie płaci a filmów jest multum:)

Gość Pedro Rizzo
słowo "rejestracja" powoduje u mnie skok ciśnienia. nie wytrzymałbym tego

Gość zdaje sie cale sa:
dobry starry EMULE?? :)

Gość Pedro Rizzo
emule jeszcze żyje? pamiętam jak kumpel mnie na gg krok po kroku instruował, jak z tego korzystać. tyle, że to było z 5 lat temu i pewnie już sto zajebiaszczych, superpotrzebnych uaktualnień było, i znów bym nie wiedział co z czym. youtube jest the best i nie dam se wmówić czegoś innego

Gość zdaje sie cale sa:
instalacja,podłącz,szukaj,pobierz i już :) oczywiście trzeba wiedziec co kliknąc bo wiele razy xxx za np. bajką się kryło :) I nie wiem jak gdzie indziej ale MNÓSTWO filmów z italiańskim czy espaniolskim dubbingiem, oj uważać trzeba ;)