Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eastbear11

Do dziewczyn z większym brzuchem

Polecane posty

Gość osiemdziesiat siedem
nie rozumiem ale co - Twoja dziewczyna ma problem z Twoim brzuchem czy nie mozesz sobie znaleźć dziewczyny bo masz brzuch czy co? bo ja nie ogarniam:))) nie no troche mam ale tego nie widac - tzn tluszczu ale moja psychika wie o jego istenieniu:D:D co ja zrobie - kocham piwo:) ale na szczescie sie nie odklada wiec to zart:) :D w kazdym razie cwicze - zapobiegawczo bo chce nie miec nigdy takiego problemu tymbardziej ze latka leca... no i chce zrzucic z jakies 6 kg bo póki co mam 61-62 kg przy 173 a chce miec to 55 w ktorym czuje sie najlepiej:D

east - dzisiaj dla sportu przeszlam 7 km:D a oholnie cwicze na takim sprytnym sprzecie zaraz znajde Ci link:)

pewnei ze zdrowiej:):) i wracaj:P

po 1 - musisz chciec!? chcesz?

bo jestem kobieta i nie chce wygladac jak czolgistka :P) nie chce sobie odpuszczac ze a jeden kilogram w tą czy w tamtą... a nagle obudze sie za 10 lat grubsza o 20 kilo.... dlatego ze chce sie dobrze czuc w sowim ciele, atrakcyjnie, dlatego ze chce zeby moj przyszly mąż patrzyl kazdego dnia na kobiete a nie zapuszczona, zatłuszczoną grubą fote :P poza tym - dla zdrowia ogólnego! no i dla kregoslupa!

fokę* (nie fote)

Ja tak naprawdę powinienem zrzucić około 12 kilo. To też powinno mieć dobre skutki dla zdrowia.

no to ruszaj sadlo:))) raz raz raz :D:D:D brzuszki przysiady :D) a nie popitalasz na forum:D

Gość prawiczek100%
Ostatniej nocy miałem seks z 4 panami i już nie jestem prawiczkiem;)

east - spanie nie pomoze Ci spalic bebecha:) 100% prawiczek - a kogo to obchodzi ze jestes dziwkarzem????