Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamfir

Jaką ścieżke obrac?

Polecane posty

Gość Zamfir

Witam, mam taki "mały" problem. Byłem z dziewczyna 2 lata, 2 wspaniałe lata, kochaliśmy sie i itp. Ona nagle znalazła sobie innego w pracy za granica, nic mi o tym niepowiedziala, przyjechała skonczyla wszystko w 1 dzien tłumaczac sie ze mnie niekocha:/ Tyle wiem ze byli z soba pare dni tam za granica, ona tu wrócila na studia dzienne. Widuja sie chyba na skype no bo jak inaczej:P Mija miesiac od rozstania. Mam do niej wielkie pretensje ze w taki sposób mnie potraktowala, z drugiej strony niewierze zeby jej uczucie do mnie od tak wygasło po tym jak poznała tamtego bajeranta. Nigdy mi wcześniej niemówila ze cos psuje sie miedzy nami, niedała mi tego odczuc. Ja wciąż ja kocham, ale jak sobie przypomne co mi zrobila odrazu mnie to odrzuca. Najgorsza sprawa jest taka ze widuje ja na uczelni, mieszkamy niedaleko od siebie, czesto ja widuje. Ona chce zebyśmy byli normalni przyjaciółmi, normalnie rozmawiali jak gdyby nigdy sie nic niestało. Póki co nieodzywam sie do niej, niegadam do niej, niepisze sms czy na gg i itp. Może źle robie? niechce zeby sie calkowicie odemnie odwrócila, bo byc moze tamta znajomosc to zwykłe zauroczenie, poza tym niema to racji bytu według mnie. No niebede owijał w bawełne ze licze ze kiedys ona zateskni za mna:/ Co byście mi doradzili? to pierwszy tak mój powazny zwiazek był, dla niej też. ona 21l ja 24l.

Gość reszta dla ciebie
nie narzucaj się, odstawiła cię więc zacznij żyć nowym życiem

Gość Zamfir
wiesz teraz tak robie, ale ciezko jest jak człowiek kocha ja, a ja byłem wierny jej jak pies. moze to kiedys doceni jak ja wyhuśta jakis fagas tak jak ona mnie:/

Gość naserwa
chłopie, trochę godności, kiedy z tobą była bzykała się z innym, możesz to wybaczyć? pełno fajnych dziewczyn, rozejrzyj się....a to uczucie minie, zobaczysz

Gość Zamfir
wiesz człowiek wszystko wybaczy jak kocha, a zwłaszcza jak sie druga połówka umie przyznac do błedu, ale jak bedzie z czasem zobaczymy.