Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgośkkaa9913

spóźniający sie okres proszę o trzeźwe spostrzeżenia

Polecane posty

Gość małgośkkaa9913

Dziewczyny jak długo może spóźniać się okres tak aby to było w granicach rozsądku i aby to było nadal spóźnienie? Bo mi się spóźnia i nie wiem czy już się zastanawiać czy jestem w ciązy czy dopiero za chwile normalnie mój cykl trwa najkrócej 28 dni a najdłużej 31 dziś mam 34;/ (o ile pamietam tak długi cykl miałam do tej pory chyba 3 razy). Właściwie to wydaje mi się że nie mogę być w ciąży! Współżyłam zaraz po okresie więc nie mogłam mieć dni płodnych i z prezerwatywa a kolejne stosunki miałam już tez po dniach płodnych ponadto to było już po moim 20 dniu cyyklu a słyszałam ze wtedy stosunek jest już bezpieczny ale ponad to zabezpieczałam się również prezerwatywa. Już około od 3 dni boli mnie brzuch a dziś tez piersi. Co myślicie? Może to być ciąża? Ostatnio dużo spędzałam czasu na świeżym powietrzu i trochę bolały mnie nerki czy to może mieć jakiś wpływ? no i w ciągu ostaniach 2 miesiecy schudłam na diecie dukana 8 kg to tez ma znaczenie? Znacie jakieś sposoby przyspieszenia okresu?

Gość Czyński
.... bez adresu, bez okresu.

Gość co mitam
Kochana, ja schudłam 10 kg, okres spóźniał mi się 2 tyg. A bolące piersi to też oznaka okresu. Ja wprawdzie tego nie mam, ale moja mama-owszem.

Gość małgośkkaa9913
trochę zaczynam się bać dla mnie taka obsuwa to stres ale z 2 strony nie chce mi się wierzyć że moge być w ciąży. współżyjemy z chłopakiem juz od 2 lach i na podobnej zasadzie zawsze z prezerwatywa i w miarę możliwości unikamy dni płodnych;p i nic az tu teraz taki kłopot ;/ modle sie zeby ta moja dnieta dała mi własnie tak w kość. narzie testu nie robie boje sie...