Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Polki lubią "egzotykę"?

Polecane posty

Zobacznie co dzis pisza na jednym z portali. Pisza o Hiszpanie, ktory u nas mieszka, i zarywal polki na ulicy. a te szly z nimi do baru od razu, gdzie je upijal i dosypywal psychotropy, pozniej gwalcil. nie wiem jak mozna z facetem z ulicy isc od razu do baru. bo byl obcokrajowcem? ------------------------------------------------------------------------------------------ http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Miguel-polowal-na-Polki-szly-z-nim-i-potem-bardzo-zalowaly,wid,13956662,wiadomosc.html?ticaid=6d52a O pierwszym przypadku gwałtu opowiedziała śledczym pewna krakowianka. 1 marca 2011 roku w Krakowie, o godz. godz. 15.30, szła ulicą w centrum miasta. Podszedł do niej Miguel, przedstawił się jako Alejandro. Zaprosił do kawiarni, był przekonujący. Zamówił dla kobiety grzane wino i namawiał, żeby szybko piła. - Dosypał jej do napoju dwie tabletki leku. Po chwili dziewczyna poczuła, że słabnie. Gdy wychodzili, musiał ją już podtrzymywać - opowiada rzeczniczka krakowskiej prokuratury Bogusława Marcinkowska. Według ustaleń śledczych, potem pojechali do hostelu. Hiszpan ją rozebrał, usiadł na niej i zmusił do seksu oralnego. Ledwo przytomna, skorzystała z chwili nieuwagi mężczyzny i wymknęła się z pokoju. Była jednak na tyle otumaniona lekiem, że gdy Miguel dogonił ją na ulicy i poprosił o 40 zł, by zapłacić za hostel, dała mu... 50 zł. Gdy oprzytomniała, poszła na policję. Kolejnej krakowiance Miguel przedstawił się jako Włoch Marcello. Zeznała, że poderwał ją w lutym 2011 roku na ulicy, zaprosił do kawiarni i wsypał coś do piwa. Kiedy się zorientowała, że słabnie, było za późno. - Pojechali do mieszkania, dziewczyna leciała mu przez ręce. Odbył z nią stosunek seksualny - mówi Marcinkowska. ...

bo byl obcokrajowcem? - a moze był przystojny po prostu? albo miał gadane? ja dzisiaj spotkałam kilku facetow, jedne sie usmiechał drugi też jakos sie kręcił ustapił miejsca itp ale żeby cos wiecej to wiadomo, nawet laski z innych krajów mówią że granicą faceci są otwarci ,podoba mu sie laska podchdzi i juz a w Polsce chyba tylko pijani mają odwage :o TO WSZYSTKO WASZA WINA!!

za moim tez laski gnaly az sie kurzylo, wybral mnie bo bylam niedostepna :D musial sie natrudzic zeby mnie na glupia kawe do kawiarni zaprosic :D

Wertyp, chyba kpisz. Laska ma do ciebie podejść i cię poderwać? Bo jak nie, to się nie szanuje? Szkoda, może jeszcze wysrać się ma ktoś za ciebie.

Gość pewnie nie wiedział że jestes
Lady Love za moim tez laski gnaly az sie kurzylo, wybral mnie bo bylam niedostepna musial sie natrudzic zeby mnie na glupia kawe do kawiarni zaprosic głupiaś jak but :o po co się tak chwalisz żenado?!

mozna zaprosic laske jak sie ja zna chociaz te kilka dni. ale na ulicy? tak rowia glownie brudasy i latynosi. moim zdaniem to odrazajace. laska zas moze podejsc, na ulicy, jak jej sie ktos spodoba.

a najbardziej smieszyly mnie historie typu, laska cala noc czekala na niego pod barem gdzie pracowal - tylko zeby mu dac swoj nr telefonu i sie z nim umowic, czekala az skonczy prace :D i stala obok jego sanochodu :D albo jak jedna ktora znam zreszta zaprosila go do siebie niby zeby jej w czyms pomoc z kompem ten przychodzi a ta na lozku z rozwalona cipa :D albo jak pracowal w cateringu w hotelu to za kazdym razem jak szedl z zamowieniem do jednej to ta za kazdym razem byla coraz bardziej skapo ubrana :D laski sa glupie ;) pamietam jak pluly mi w twarz z zazdrosci ze olal je a wybral mnie ;) do tej pory mam z nimi spiecia ;) probuja za wszelka sile zrobic kolo naszego zwiazku wielka burze, glupie szmaty

a co jest zlego w pojciu na drinka? to ze juz cos dosypywal to tylko jego zbrodnia.. to teraz kobiety niechh lepiej w domu siedza i bron boze sie z nikim nie umawiaja. ryzyko jest wszedzie. a hiszpan to zadna egzotyka, przeciez to zwykly europejczyk.

laski sa glupie pamietam jak pluly mi w twarz z zazdrosci ze olal je a wybral mnie do tej pory mam z nimi spiecia probuja za wszelka sile zrobic kolo naszego zwiazku wielka burze, glupie szmaty och och och! i jeszcze raz och!! i ja też ci zazdroszcze jak cholera. och że też ciebie wybrał nie mnie. nie moge sobie darować! opowiesz coś jeszcze /:) ? to takie pasjonujace ;)

no ale one szly z nim od razu. na ulicy je podrywal. to jest zalosne. chociaz kilka dni znajomosci, a te takie cos. hiszpan to jest egzotyka, to nie sa ciapaci, a latynosi. oni maja wieksze problemy niz biali z kontrolowanie swojej seksualności.

jakie problemy oni maja z kontrolowaniem swojej seksualnosci? czy ty to wymysliles? czy ci sie tak wydaje? jakby mnie przystojniak zaczepil i chcial ze man pojsc na drinka to bym poszla bo niby czemu nie mam isc na drinka, w koncu to miejsce publiczne. teoretycznie jak wychodzisz do baru to ci moze ktos cos do drinka dosypac wiec chyba nie zamierzasz nigdy nigdzie nie wychodzic?

bar to co innego. ale takie zaczepianie na ulicy przez obcokrajowca jest zalosne. nie dosc ze nie jest u sibie, to po minucie rozmowy z nim pic. pozniej glupie sie dziwia. polacy jakos umieja sie zachowac przynajmniej w stosunku do kobiet.

wetryp chuj z tym, zagadaj przy barze laske po angielsku zaraz sie zleca cale tony bab :D

tak bede spiertalac bo ty mi tak kazesz :D rozkazywać mozesz swojemu niewolnikowi i psu a nie mi :D

Gość ** agnes **
Znowu Prezes zaczyna :p

to taki tani podryw ;) wertyp a tak z innej beczki, moze zostaw juz tych obcokrajowcow i poszukaj sobie kobiety dla siebie co? ;)

tutaj moze i zgrywa nieudacznika co nie znaczy ze w zyciu codziennym jest taki sam ;) :p