Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka po 30

jak poznać tego facta ????

Polecane posty

Gość kobietka po 30

Miałam dzisiaj stłuczke nie ze swojej winy. Po wszystkim byłam w lekkim szoku, ale nie na tyle, żeby nie zwrócic uwagi na mężczyznę ktory powiedział mi, że widział całe zdarzenie i w razie czego będzie świadkiem . Podał mi wizytówkę swojego zakładu pracy i dopisał swoje imię. Jako świadka raczej go nie będę potrzebowała, ale spodobał mi sie jako mężczyzna :) Nie wiem czy nie jest żonaty, ale był na pewno zainteresowany... tym czy dobrze sie czuję ...Nie wiem czy wypada zadzwonic , podziekować i jakos go wybadać ;) Coś moze dziewcznyy podpowiecie ? :)

Gość kobietka po 30
podpowiedźcie coś :)

"Podał mi wizytówkę swojego zakładu pracy" Zależy, co było na wizytówce... :P Facet proponujący Z WŁASNEJ WOLI, że będzie się włóczył po sądach w nie swojej sprawie, całkiem bezinteresownie... :) Spokojnie, taki mały żart. Zdarzają się tacy, wcale nierzadko. Zwłaszcza w przypadku poszkodowanej kobiety w szoku :P Zadzwoń do niego i przepraszając za zawracanie głowy, poproś o krótkie spotkanie w sprawie wypadku NIe mów mu przez telefon szczegółów. Już na spotkaniu wymyśl cokolwiek, np. że sprawa będzie zalatwiona polubownie, ale chcesz się upewnić, że że robisz dobrze zgadzając się na takie rozwiązanie, a Pan mógłby spojrzeć na to bezstronnie i pomóc ocenić, zwłazcza, że Pan widział dokładnie co się stało i jakie były konsekwencje. Może nie jest żonaty :)

Gość plama na ścianie
ja juz bym go krecila

Gość kobietka po 30
Musiałam zadzwonić do niego. W towarzystwie ubezpieczeniowym chcieli świadka, jeśli mam i podałam jego dane. Więc już miałam powód żeby zadzwonić ;) Zagadywał mnie na maksa, przedłużał rozmowe i teraz tak sie zastanawiam czy jednak nie zaprosić go na kawę. Przy rozmowei zabrakło mi odwagi :O

Gość swiat nalezy do odwaznych
i podobno lepiej zalowac ze sie cos zrobilo niz zaniechalo powodzenia :)

Gość kobietka po 30
wysłałam smsa .... umieram ze strachu :D

Gość trzymam__ kciuki
🖐️

Gość kobietka po 30
Na razie cisza ... ale jest w pracy. Chyba nigdy nic tak szalonego nie zrobiłam ;)

Gość BrytfAnna
O kurczę ale fajna historia :D jak z romansu. Fajnie jakby coś z tego wyszło. Zawsze fascynowały mnie związki ludzi, poznających się przypadkiem ;) Pisz na bieżąco, co i jak :)

Gość kobietka po 30
Na pewno żałowałabym tego jeśli bym tego nie zrobiła :) Pozostaje mi teraz tylko czekać... i naprawiać samochód :D

Gość kobietka po 30
Ciezko mi teraz powiedzieć czy facet po prostu był pomocny, czy też zainteresowałam go jako kobieta. Po stłuczce byłam w lekkim szoku, ale zarejestrowałam, że to był fajny facet . Boję sie tylko, że takie historie zdarzają sie tylko w filmach ;)

Gość kobietka po 30
Niestety zajęty :( Czyli zdarzają się pomocni faceci na świecie ;)

Gość BrytfAnna
A skąd wiesz, że zajęty? Pamiętaj!!! Nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić :D

Gość kobietka po 30
Napisał mi...napisałam mu w smsie że jeśli jest wolny to z chęcia zaprosiłabym go na kawę . Odpisał : niestety jestem zajęty ... Nie bede odczepiała tych wagonów ;) Cieszę sie jednak, że odważyłam sie napisać a nie snułam domysły co by było gdyby ... ;)

Gość BrytfAnna
ech :( czyli takie historie jednak w tanich romansach za 3 zł :( szkoda :(

Gość kobietka po 30
Na pewno i w życiu sie takie zdarzają ... ja miałam pecha ;)

Gość kobietka po 30
Też żałuję, że nie będzie fajnego zakonczenia ale cóż ... bywa :) Troszke mi szkoda, bo facet strasznie mi sie podobał, łatwiej by mi było przeżyć zmasakrowany samochód gdybym przez to znalazła milość :)

Gość goldmann
kobietka po 30 - w tym wieku powinnaś dać sobie spokój

Gość kobietka po 30
jasne ;) pewnie już powinnam sama zacząć kopać sobie grób :P