Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

białamurzynka

Spotykamy się od 2 mies. a on nie przedstawił mnie jeszcze rodzinie

Polecane posty

..ani znajomym. Dodam, że planujemy za parę mies. zamieszkać razem. Zaczyna mnie ta sytuacja trochę denerwować. Zawsze spotykamy się gdzieś na mieście albo rozmawiamy w samochodzie. Jestem pewna, że mnie nie oszukuje i nie zdradza ale też nie wiem czy traktuje poważnie. Jak uważacie, czy powinnam mu to wyrzucić? Czułąbym się upokorzona gdyby musiało to wyjść ode mnie ale jednocześnie jest to dla mnie już trochę za długo

Gość uczynny marian...
To proste- widocznie sie Ciebie wstydzi, jestes pewnie niezbyt ladna, malo inteligentna lub masz zle maniery.... mam nadzieje ze pomoglem :). Polecam sie na przyszlosc 🖐️.

Gość kobieta w potrzebie 45
nie wiąże z tobą planów na przyszłość

Jak mówiłam, mamy razem zamieszkać od przyszłego roku. Poza tym jego rodzice o nas wiedzą. Ale mnie nie znają. Mam dość randek w samochodzie.

Gość chadadadad
również spotykam się od dwóch miesięcy, nie znam jej rodziców, ani ona moich i nie widzę problemu

Gość niebieskooka000000
gdyby wiazal z toba jakies plany poznalabys jego znajomych a do domu cie zaprasza?

Gość ghrrrhhrr
nie przejmuj się. 2 miesiące to nie jest jeszcze tak dużo. Może on potrzebuje na to więcej czasu. Np moja koleżanka też zawsze z tym zwlekała ponieważ popełniała w przeszłości ten błąd, że się z tym spieszyła i szybko przedstawiała kolejnych facetów rodzinie. Później gdy się już z nimi nie spotykała to pojawiało się wiele pytań z ich strony, dlatego też chciała sobie oszczędzić tego następnym razem.