Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratuuuuuunku

Co mi jest???Ktoś miał cos takiego? Pomóżcie, bo zwariuje.

Polecane posty

Gość Ratuuuuuunku

Mam taki potworny ból prawej częsci czachy,ze dosłownie odlatuję. Ból rozpoczyna się od dolnej szczęki (jakby od zebów) i promieniuje na całą prawą częśc szczęki górnej i dolnej, a do tego ucho i głowa..... :( Ból pojawia się nagle,najpierw jakby bolało mnie naraz kilka zębów na dole,a potem narasta i ogarnia dosłownie całą prawą częśc głowy... Tak niewyobrażalnie boli,ze mnie słabi z tego bólu, po pewnym czasie jakby przechodziło, boli mniej, po czym znów tak zaczyna bolec,z ekoszamr... Zjadłam apap , ale nic mi nie pomógł... Nic innego zjesc nie mogę, bo karmię piersią dziecko... Do lekarz , dentysty? dopiero jutro, a do jutro zeświruję, Co to moż ebyc? Zęby mam zdrowe, w jednym mam plombę od ubiegłego roku, to był zab na granicy kanałówki, ale obyo się. Martwię się i mam od razu schizy,ż eto jakis guz, itd :( Mam malutkie dziecko :(

no np. mialam coś podobnego gdy wyrastały mi zęby mądrości. to może być też od zgorzeli lub ropieni w zębie.

Gość kmnmknjuhb
wygląda mi to na rwe twarzową(neuralgia nerwu twarzowego) na chwile obecna ogrzewaj to miejsce. zacznij od wizyty u rodzinnego.bez lekow nie da rady:(

Gość ciapoz
nie wkręcaj sobie żadnych guzów. to może być błaha przyczyna. póki nie znasz powodu to nie zamartwiaj się na zapas. połóż się, wycisz, spróbuj zrelaksować. a jeżeli ból nie przejdzie to powinnaś moim zdaniem jechać na pogotowie. bo nie można się tak męczyć.

Gość tylko wzięcie do ust
mojego penisa może cię uleczyć :)

Gość Ratuuuuuunku
:( Dzięki za rady. Mam nadzieję,ze bez pogotowia się obejdzie :( Spróbuję z tym kompresem. To na pewno nie zgorzel ani nic z takich rzeczy, bo zęby mam zdrowe.

Gość weź mojego pena do pysia
na pewno ci pomoże :) Lizanie jaj i okolic odbytu też ma właściwości lecznicze :)