Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ludzi do 23 roku życia

ile zarabiacie i gdzie pracujecie i w jakim mieście ?

Polecane posty

Gość d.d;ldldldl
z jakiego miasta jestes?

Gość d.d;ldldldl
moja koleżanka w Katowicach w przychodni na rejestracji ma 2000 zł

Ja ci radze sie poswiecic i isc gdzies na staz ... dostaniesz tylko 400zl ale zdobedziesz doswiadczenie w jakims konkretnym fachu bo pracujac w sklepach na kasie niewiele sie nauczysz a nawet po studiach pracodawcy szukaja osob z doswiadczeniem

Gość d.d;ldldldl
ja przez 3 lata pracowałam za marne 700 zł, ale opłacało się bo teraz mam lepsze pieniądze. Nie są to kokosy ale jest lepiej

Jestem z Katowic. Są tu oferty pracy ale w sklepach za 4,50 albo w kebabach za 5 zł po kilkanaście godzin dziennie. Zależałoby mi żeby zarobić te 1500 na rękę bo i tak mieszkam z rodzicami a chciałabym sobie coś kupic za swoje. Z drugiej strony nie chce pracować po kilkanaście godzin dziennie bo muszę sie kiedyś uczyc.

Gość d.d;ldldldl
to coś za coś;) ja pracuje od 10-18 z dojazdem wychodzi mi 13 godzin

Gość Taka Sobie Ania....
3400 netto raca w IT, 26 lat- Kraków

Skoro mieszkasz u rodzicow to radze ci isc na staz Przemeczysz sie przez kilka miesiecy Idz powiatowego urzedu pracy i popytaj sie o staz bo nie ma sensu marnowac czasu na siedzenie w sklepie nawet za 2x wieksze pieniadze

Gość d.d;ldldldl
nie wiem ale też byłam w szoku. Druga koleżanka też pracowała w przychodni miała ponad 2000 ale musiała otworzyć własną działalność

No i dobra decyzja :) Po skonczeniu studiow bedizesz miala co wpisac w CV bo praca na kasie w TESCO nie jest dosc wymagajaca (sam pracowalem wiec wiem :) hehhe )

(nie)wredna blondynka :) jak bedziesz wybierala staz to wybierz cos konkretnego zwiazanego z twoimi zainteresowaniami Czesto jest tak ze stazysci po ich ukonczeniu dostaja oferty pracy w takich firmach a ze ty jeszcze studiujesz to bedziesz miala bardzo duza szanse na zahaczenie sie na stale :) Tak wiec zycze powodzenia