Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wOkaMgnieniu

zwiazek a niepelnosprawnosc

Polecane posty

jestem niepełnosprawna...nie rozmawiaj juz z tym panem bo naprawde nie ma o czym...ja chyba wiem kto to jest...

jasne ze mogą na to reguły nie ma ale nie chcialabym trafić na kogoś takiego jak Ty ;) a jak mnie facet w realu widzi to potem nie ma rozczarowania typu fajnie mi się z Tobą pisało ale nie umiem zaakceptować twojego sposobu poruszania się

moge,moge,i idac tokiem twego chorego myslenia,na takiego natrafie jeszcze nie raz,bo mi sie to nalezy nie?,,jestem niepelnosprawna,,mnie on juz zaczyna bawic a nie denerwowac.ot,taki chlopaczyna,nudzacy sie na forum dla kobiet!haha!

jakby wszyscy niepelnosprawni mieli prace to by sie dopiero podniosl krzyk ze zabieramy wam prace!ze jak moga kaleki pracowac!ze niech spierdalaja!tak nieudaczniku!tak by bylo!wiec zamknij juz jadaczke i skoncz to szczekanie!

Gość akurat taka
BSA, a Ty w jakim zawodzie pracujesz?

Takie związki są możliwe, gdy parę stać na pomoc (pielęgniarkę etc). Jeśli nie wszystko się kiedyś źle skończy. Zaznaczam, ze sytuacja wiązania się z kimś niepełnosprawnym jest inna niż wypadek w wieloletnim i udanym związku.

Gość tak dla jasnosci...
Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie,karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Gość Pedro Rizzo
ty wyżej - zapomniałeś napisać kultowego - "już zgłosiłem twoje ip do prokuratury" :D:D:D

Gość Polleczka xD
:D widze ze ktos tu ma wielki problem egzystencjonalny bo placi podatki na kaleki. To straszne tylko wez pod uwage kolego ze np ludzie mlodzi ktorzy pracuja teraz placa podatki na twoja zasrana emeryture a co najlepsze moga sami jej juz nie dostac bo wiadomo jaka jest sytuacja zusu. Tobie kiedys bedzie dupe podcierala pielegniarka oplacona z podatkow i tu uwaga....rowniez z podatkow zabieranych z rent. Nastepna sprawa to taka, ze ty tez albo tobie podobni brali kase z panstwa darmowa kase chociazby na utworzenie swojej firmy.....pracodawcy swego czasu za zatrudnianie osob niepelnosprawnych dostawali ponad 100% wrotu kosztow utrzymania takiego pracownika, ktory oczywiscie pracowal za najnizsza stawke podczas gdy pracodawca mogl podcierac sobie odbyt kasa. Wiec nie piernicz tu ze taki jestes nieszczesliwy. Sam zapewne nie raz okradales panstwo i podatnikow pracujac na czarno i pobierajac zasilek dla bezrobotnych.

Gość takajakakaja
BSA to wybierz śmierć będzie o jednego popaprańca mniej w tym kraju :D

Gość debilna siostra
Villemko, ty kłamliwa suko! Masz zero moralności w sobie. Bezwstydna nacigaczko na kasę. Czytam co piszesz i rzyga mi się chce.

Gość do;debilna siostra
nikt Twego,,świętego,,braciszka[kurwiarza zboka i wykolejonego psychopaty,wprost z więzienia!]nie naciągał na kasę.on sam doładowywał mi konto Ty krowo!nie chcę mieć z wami nic wspólnego szmato!