Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to wejdz pod ten link

Wkurzyłam się!! mBank

Polecane posty

W marcu aktywowałam sobie taką usługę "Wypłaty ze wszystkich bankomatów ". Czyli nie płacę żadnych prowizji przy wyciąganiu pieniędzy z bankomatów (wszystkich). A dzisiaj wchodzę na konto i patrzę... A tam -20zł za wypłatę 20 zł z konta!!! No kurva :o Wyjęłam sobie 20 zł, kosztowało mnie to 4 dychy.

Oszuści, normalnie chyba tego nie przeżyję :P I jeszcze za sprawdzenie salda mi zabrali 1 zł :o

"Wypłaty ze wszystkich bankomatów" to usługa odpłatna, kosztuje 5 zł miesięcznie. Więc nie oszuści, tylko Tobie nawet nie chciało się przeczytać warunków, o zaglądaniu do cennika nawet nie wspomnę :p

Oczywiście płacę za to miesięcznie 5 zł Ale dzięki temu nie muszę płacić prowizji w bankomatach :o I tak było aż do zeszłego tygodnia, gdzie mi zwyczajnie zjumali 20 zł za pobranie pieniędzy :o

wielbiciel a ty moze zacznij czytac ze zrozumieniem, nie ma tu mowy o tym ze pobrali jej 5 zeta z konta za prowadzenie, i laska robi afere, tylko -20 zl, za pobranie z innengo konta....mondralinski

Gość rekcooma
no to zgłoś to - to Ci kasę oddadzą i po problemie

No właśnie mam zamiar. Kurde, tak się wkurzyłam, że płacę za coś, co jest chyba zwyczajną ściemą. Jeszcze rozumiem jakby mi pobrali 2 czy chociażby 5 zł... ale nie 20 :o To rozbój w biały dzień :p

Gość rekcooma
spokojnie może po prostu jakiś błąd - zgłosisz, to Ci zwrócą

Oby zwrócili :o Jutro zadzwonię, jestem ciekawa co powiedzą... Jak znam życie pewnie coś znów wymyślą. Zawsze mi robią jakieś problemy na infolinii. Chyba czas zmienić bank.

21:41 normalna_ ----> Tak, właśnie widzę, ale i post jest dziwnie napisany...jakby aktywowała usługę w marcu i wypłaciła 20 zł, a teraz wchodzi na konto i zdziwienie, że bank pobrał opłaty za kilka m-cy - tak to odebrałem. sory 🖐️ Poza tym, czy z taką pierdołą naprawdę trzeba przychodzić na forum? Coś nieprawidłowo zostało naliczone, to chyba oczywiste, że robi się reklamację? :o

21:55 normalna_ ----> no i jeszcze inna kwestia, że właśnie te 20 zł nie pasowało mi do żadnej opłaty za wypłatę z bankomatu, bo max. w krajowych to jest 5 zł chyba, a na pewno nie 20, w żadnym banku 🖐️

Jak widać nie wszędzie. W PKO pobierają 20 zł :o Tyle mi zeszło z konta.. To śmieszne.

To ja chyba trafiłam na jakiś felerny. -1 zł za sprawdzenie salda -20zł za pobranie pieniędzy Jutro sobie z nimi porozmawiam :o

Może chodzi Ci o Pekao? ale tam pobieraja opłaty jako procent wypłacanej kwoty, w zależności od karty 3 albo 3,5 % min. 4 zł W PKO BP wszystkie są bezpłatne, przynajmniej na tych podstawowych kontach rozliczeniowych dla osób fizycznych 🖐️

Pisze PKO BP SA Pomijając już fakt, że wypłata i tak powinna być bezpłatna, to nawet jeśli faktycznie pobieraliby jakiś procent od wybieranej kwoty... To jednak przy wypłaceniu 20 złotych prowizja w takiej samej kwocie, to gruba przesada. I w ogóle od kiedy płaci się za sprawdzenie salda? Ten bank to jakieś nieporozumienie. Wczoraj chciałam sobie tam zapłacić rachunek za prąd i Pani przy okienku poinformowała mnie, że prowizja będzie kosztowała10 zł. Dziękuję bardzo, pójdę gdzieś indziej. Także zastanawiam się dlaczego mimo włączonej usługi ^^ pobrali mi taką astronomiczną prowizję. Jeszcze się z takim czymś nie spotkałam. No ale cóż, gdybać sobie mogę... Mam nadzieję, że jutro udzielą mi rzetelnej informacji na ten temat i kasa wróci na konto ;)

Robisz antyreklamę i to chamską. Jakie okienko? Ten bank nie ma żadnych okienek bo nie posiada oddziałów jako bank internetowy. Prowizję za opłaty pobiera pośrednik, a nie bank poza tym. Bełkoczesz strasznie. Za prąd płaci się przelewem i kosztuje to 0zł. Opłata w bankomacie - winny jest bank do którego należy bankomat, a nie mBank. Mimo to wystarczy zadzwonić na mLinię i kasa zostanie ci zwrócona, o ile nie skończył się miesiąc korzystania z usługi darmowej wypłaty z dowolnego bankomatu. Coś mi się zdaje, że miałaś opłacony październik, a teraz mamy listopad i stąd problem - sama jesteś winna tutaj. Poza tym czemu nie wypłacasz z Euronetu albo BZWBK? Na pęczki ich jest i nie trzeba żadnych opłat, żeby za darmo z nich korzystać.

I po co czekać "do jutra" skoro mLinia pracuje 24/7? W czasie który tu zmarnowałaś wyzywając solidny mBank od oszustów można było dawno załatwić tę sprawę. Nie masz o niczym pojęcia, a ciśniesz jak psychiczna 🖐️ Współczuję konsultantowi z którym będziesz rozmawiać i zjebiesz go od oszustów na start :D

Gdybyś przeczytał dokładnie, to wiedziałbyś, że pisze o PKO i jego prowizjach, a nie mBanku. Także napij się meliski o uspokój, bo Ci żyłka w doopie pęknie. Pisać mogę co chcę, bo jestem niezadowolona i mam do tego pełne prawo. Wybierać z innych bankomatów nie będę, skoro ten mam pod samym nosem. A usługa oczywiście jest opłacona - gdyby tak nie było, nie robiłabym afery. Poza tym może Ty masz w zwyczaju dzwonić po nocach, ja nie. Teraz zjadłam śniadanie, napiłam się kawy i mogę wreszcie spokojnie rozwiązać problem ;)

Bredzić i wyzywać po nocach od oszustów uczciwy bank masz czas, ale zadzwonić na 2 min. do banku to już nie? Bardzo dziwne. Tylko nie za dużo tej kawki pij bo pożresz biednego konsultanta na starcie.