Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxHOTTxxx

PODOBA WAM SIĘ STYL TEJ LASECZKI? FIGURA, BUZIA-foto

Polecane posty

Gość ej, ej ej gdzie ona ma
małe usta??????? za gruba????????????? powaliło was całkiem

usta ma troche male tj gorna warga ale to nie jest jakies ujmujace-pasuje jej do rysow twarzy. ale ta bordowo-brazowa skora?! to armagedon..

Gość teraz ja napisze
zuzia-lalka nieduza, a na dodatek cała ze szmatek! okrągła jak balonik, ma brzydką karnacje i faktycznie zanik ust-powiększ sobie

Gość ej, ej ej gdzie ona ma
może jest na wakacjach i sie zjarała;)

Gość oooLOLITKAooo
naprawde uważacie, że ma małe usta??? nie sądze...przeciez nie kazdy musi miec usta jak angelina, a ona nie ma małych...mam wrazenie, ze szukacie u niej wad na sile

Gość teraz ja napisze
no to są pudry-można je stosowac na wakacjach, a jak ktos zarzuci mi puder to są także kremy matujace :P sory, ale znam naprawde fajne laski, a ta nie jest ani troche fajna... ktoś wcześniej napisała ze buraczynka i wieśniara-podpisuje się pod tym w 100%

też jestem pewna ze magdalenka99 to autorka i kiepska próba wychwalania siebie:D nie wiem,mam wrażenie ze liczysz na same pozytywne opinie a jak ktoś pisze prawde to wielka obraza, wiec po co opinia? napisz wprost: zalozylam sie z kims i piszcie mi komplementy, a nie to co widzicie:D

Gość mania321
No to zje...liscie dziewczynie weekend :)

jeju dziewczyno ale czego Ty chcesz własciwie?! peanów? czy mamy ją zjechac bo ukradła Ci chłopaka?! może jest brzydka ale fajna

oooLOLITKAooo naprawde uważacie, że ma małe usta??? nie sądze...przeciez nie kazdy musi miec usta jak angelina, a ona nie ma małych...mam wrazenie, ze szukacie u niej wad na sile to sie tyczyło tego i tego że psizesz sama ze sobą i ranyyy idz sie zabaw zrób kotleta a najlepiej powiedz o co chodzi

poza tym tez mysle ze ktos robi sobie z tej babki jaja... nikt o zdrowych zmyslach nie narazalby sie na wysmiewanie.. i nie pisal tak dennych komentarzy o sobie jako niby ktos trzeci.. ktos ma po prostu ubaw z wysmiewania tej osoby