Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grysikowapanienka

jak się zabepieczacie po porodzie?

Polecane posty

Gość grysikowapanienka

niebawem idę do lekarza i nie wiem co o ym myslec. zastrzykom raz na 3 mies nie ufam a tabletki sama nie wiem, karmie piersią

Gość kgugrtfgtrtghty
durexy nigdy nie zawiodły

zapytaj o krązki dopochwowe, są super, skuteczność wyżasza niż przy tabletkach i bardzo niska zawartość hormonów, ja się na nich czuje genialnie, proste w obsłudze, nie trzeba pamiętac na codzien, rewelacja

Gość Eeerrr...
Sa tabletki antykoncepcyjne z niska zawartoscia hormonow idealne dla karmiacych matek. Dobrya opcja bylaby tez spirala...

ja mialam implanta a ze to tylko jeden hormon to mialam prawie 3 mies okres!!niby okres niby plamienia, wyjelam cholerstwo i wrocilam do cilestu, bralam go przed ciaza 9 lat :) myslalam o zastrzykach ale balam sie ze utyje, podobno to jeden ze skutkow ubocznych:( aha wlasnie przy karmieniu piersia przepisuja tabl jednoskladnikowe

Gość uno_dos_tres
wkładka ,tylko nie wiem czy od razu po porodzie można ... w każdym razie polecam, zakładasz i zapominasz na 5 lat, założenie refundowane koszt wkładki ok 90 zł

Gość jjjkkkla
nie polecam hormonow, maja bardzo wielki wplyw na organizm-choroby wyjda po latach, ja mam wkladke miedziana, jestem zadowolona

po pierwszej ciąży próbowałam tabletek, po drugiej zastrzyku i obie metody odrzuciłam bo po tabletkach strasznie źle się czułam a po zastrzyku zaczełam tyć (dopiero po 3) więc wracamy do starych wypróbowanych metod z lat młodości i niech żyją gumki :) spirale i tego typu rzeczy odrzucam bo to nie antykoncepcja tylko środek wczesnoporonny

Gość my uzywamy
jedynie gumek, nie bede się truc tabletkami, implantami czy zastrzykami

Gość grysikowapanienka
spirala to raczej dla kobiet które juz nie planuja dzieci a ja chcę miec

Spirale są srodkiem wczesnoporonnym? Pierwsze słyszę ... Ja brałam Azalię ale zaczełam dokarmiac synka i zrezygnowalam z tabletek. teraz naszą metoda anty ... jest czekolada ...zamiast :)