Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

ej serio na tym mozna zarobic?

Polecane posty

bo mi przyszło cos takiego na poczte Drogi użytkowniku Twoje konto YouTube może kwalifikować się do generowania dochodów z odtwarzania Twoich filmów. Zarabianie na filmach jest łatwe. Procedura jest następująca: najpierw zaloguj się na konto YouTube, a następnie przejrzyj i wykonaj czynności wymienione tutaj: http://www.youtube.com............... ktos juz takie cos dostał na you tubie?

Gość lamka 2
Tak to jest zwiazane z reklamami AdSense ale jak dokładnie to jest na youtubie to nie wiem. Ja mam adsense na stronie, na blogu konkretnie.

własnie przeczytałem i cos mi sie wierzyc nie chce : ) Dla fraz polskich empiryczna średnia to około 5centów czyli 15groszy za kliknięcie - tę średnią zaniżają reklamy masowe jak allegro czy gazety, ale są i takie po kilka zł. Pani Czkawka - wtedy to zrobimy niezła imprezke;D

jesli liczac tak srednio 10 groszy to dajac głupi filmik w ktorym dziewczyna siedzi na kiblu i sra to samych wejsc bedzie z 10 tysiecy : ) pomnozyc przez te0.10 to masz 1000 zł xD sciema jak nic

Gość lamka 2
to nie jest zadna sciema, na reklamach adsense sie niezle zarabia

no w sumie moje filmiki były przeglądane przeszło 20 tysiecy razy ale pewnie to i tak mało

Gość lamka 2
Nie dopiero pozycjonuje. O własnie :D www.trine.cba.pl Ja mam reklamy 2 i nie jest pstrokato chyba. A Ty jaki masz adres do swojego??

łoj nie powiem bo tam moje fociszcza są :D :O :O żaden powód do dumy :( chciałam być słynną blogerką jak maffashion albo alicepoint i dostawać ciuszki gratis 😭 :(

Od kilku lat nie kliknąłem na żadną reklamę. Tak postępuje masa ludzi więc czy ja wiem czy "nieźle się zarabia"? No ale ile by się nie zarabiało to są to bardzo łatwe pieniądze.

Gość lamka 2
Wiem, ale nie zawsze placa za klikanie, tez za odslony strony. Jak chc esz byc slynna blogerka, to musisz udosteopniac kolezanko :) Ludziki lubia ogladac focisze. Daj blogusia zaraz Ci podbijemy publicznosc.

teraz mam już inne marzenia i aspiracje :P a blogerek namnożyło sie tyle...i to z fajniejszymi ciuchami niż moje także wątpięby cokolwiek mi pomogło ale jak chcesz możesz pokazać swojego :P (ja mojego nie prowadze od 2 miesiecy chyba :D )

Gość AniaFuka
Ja znalazłam fajny sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy w zeszłym roku byłam na wakacjach w biurem podróży Funclub mają fajne oferty wakacji w tym roku znów chce zaplanować urlop właśnie z tym biurem podróży, pojedzie też para moich znajomych, dowiedziałam się, że w tym właśnie biurze można zarobić sobie dodatkowe pieniądze za polecanie wycieczek nowych klientów, jest to program Promujesz Zyskujesz. Wystarczy tylko zarejestrować się na stronie www.promujeszzyskujesz.pl Otrzymałam następnie 4 cyfrowy kod, który przekazałam moim znajomym. Kod wpisali w odpowiednim polu przy dokonywaniu rezerwacji. Dzięki temu oni otrzymali dodatkowy rabat 2%, a ja 8% wartości ich wycieczki zarobiłam, a dokładnie 243.23 zł zostało mi wypłacone na konto. Proste?? banalnie, a dzięki temu zarobiłam sobie pieniądze. Naprawdę polecam ten program. Dostałam pieniądze praktycznie za nic:) Pozdrawiam:)