Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki macie telefony komorkowe

Polecane posty

Mam ten sam, pierwszy, telefon rozmawiać nie mam z kim i rzadko sie zdarza, ze go uzywam.

no tak a ja mam chopla na punkcie komorek nie wiem dlaczego sam wsumie nie mam z kim po za rodzina a z znajomymi to bardzo zadko

Loser, myślałeś by zostać amiszem? Myślałem, ale jestem katolikiem. Może raz na miesiąc wyślę jakiegoś smsa i tyle.

Gość stefano1234
jak mi się nudzi.. ------------------------ onna14.blogspot.com

to sie wyda smieszne ale przedewszystkim dzwonie do mamy albo do babci zadko do znajomych ale mimo tego jak pisalem mam chopla na tym punkcie sciagam mp 3 gry i inne aplikacie i teraz tez niedlugo wezme sobie nowa

Gość IMO13859
A Sierściuch dalej Pudelka czyta...ech.

Gość IMO13859
Pudelek Kobiecym portalem?! Sierściuchu - biegiem na solarę, bo odstajesz od ich czytelniczek. :classic_cool:

Takie słowa od kogoś kto przesiaduje na kobiecym forum... rozumiem, że Ty już się upodobniłeś? Nie, po co solara, głównego warunku i tak nie spełniam;)

Gość IMO13859
Futrzaku - JUŻ mi IQ spadło, to znaczy, że jednak się upodabniam. :classic_cool: Acz widzę, że Ty celujesz jeszcze wyżej. :P

Wiesz, z wyższego pułapu dłużej się spada:classic_cool: A kto wie, czy nie mam skrzydeł;) Ale widzisz, dowiedziałam się, że Green Day to zespół pop-punkowy :) Pudelek uczy:P

Gość IMO13859
Krwawa Wilczyca "Wiesz, z wyższego pułapu dłużej się spada" Ale ostatecznie bardziej boli. ;) "A kto wie, czy nie mam skrzydeł" A mówiłaś, że nie jesteś wystarczająco wyposażona. :P

Gość IMO13859
Krwawa Wilczyca "Cierpienie jest nieodłącznym elementem życia największych" Cóż za ironiczny Gigant z Ciebie. :P "Co jak co, ale skrzydła mogę mieć na stanie" Ale do tych skrzydeł nie pasuje solara, dlatego znów jesteśmy w punkcie wyjścia. ;)

Gość Michaoo.
ja to jestem dilerem i musze wyłączac telefon na noc Ten jedyny ...

Gość IMO13859
Krwawa Wilczyca "Przynajmniej nie jest wisielczo" To dobrze! Jakbyś stwierdziła inaczej, to mógłbym odebrać to jako potwarz dla mojej Męskości. :P "No i bardzo dobrze, dlatego na solarium nie chodzę" Tylko nam nie odfruń...ale kogo ja czaruję? Zaraz byś rogami zawadziła o jakąś gałąź. :D

Tak, duża litera w Twojej Męskości to jedyna duża rzecz z nią związana:) Nie licząc ego Cóż ze mnie za futrzasto-skrzydlato-rogatą bestię robisz?:P

Gość IMO13859
Mówisz tak, jakbyś się własnoręcznie (:P ) o tym przekonała. Dlatego cicho, bo będą plotki na forum. :classic_cool: I do tego kompaktową. :P

Ploty? żebym ja plot Pchło nie zaczęła rozsiewać:P Podobno kompaktowe są w modzie:P Witaj lukasie:) Dziś bez toluenowych wspomagaczy?:D A nei czułam nic, chyba zapach nie doleciał;)

Gość IMO13859
Sierściuchu taki stary jeszcze nie jestem - zęby posiadam i ugryźć także mogę. :P Podobno Prawiczki także - a nawet w cenie. :classic_cool: