Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki macie telefony komorkowe

Polecane posty

Wilczyca - dla balansu mają upośledzone emocje i "violence inhibitory mechanism" :P

Moorland, są też głosy, ze pamięć można wyćwiczyć. Owszem jedni naturalnie mają ją świetnie rozwiniętą, ale inni poświęcając nieco wysiłku umysłowego mogą dojść do takich samych rezultatów. Więc tak naprawdę każdy kto się postara może osiągnąć zdumiewające efekty Hm, ale pijąc do mojej pamięci. Raczej ciężko mi zapamietać informacje z książek których nie otworzyłam. No, ale może powinnam mieć jakieś zdolności wzrokowe specjalne, nie wiem :)

Cóż, 11 lat szkoły sporo o tobie mówi. Nie twierdzę, że jesteś idiotą (ignorantem tylko), ale uważanie, że ludzie którzy muszą pamiętać taką masę detali mają mniejsze zdolności od kogoś kto pamięta tylko to co go interesowało? Takie rzeczy każdy zapamiętuje bez trudu.

Wilczyca - telepatyczne od razu :P Offerma się kiedyś na mnie burzył i od najgorszych wyzywał bo przyznałam, że nie pamiętam nazwisk autorów kilkudziesięciu badań o których przeczytałam tylko raz, a wszystko przez to, że obiecałam opisać badania i podać kto je przeprowadził :)

BSA - kolejna gafa, psychopatą trzeba się urodzić - to defekt mózgu. Otoczenie ma tylko wpływ na to na ile taka osoba będzie w stanie się kontrolować - zazwyczaj żeby była agresywna potrzebne jest coś w otoczeniu co agresje wywoła. Poza tym są niegroźni na dystans, przy bliższej znajomości to straszne skurczybyki.

Moorland, to są szczegóły. Za to są inteligentni ;) Oooo, proszę BSA z psychologii wiedzę też posiadasz? Naprawdę, imponujesz mi... Wiesz, ze najnowsze badania wskazują, ze to urazy mózgu w okresie płodowym bądź we wczesnym dzieciństwie mają wpływ na psychopatię? Ale nie, na pewno płód jest wybitnie inteligentny i nie radzi sobie ze swiatem

Gość pod skosem
Krwawa Wilczyca-Większość z nich staje się psychopwatami, właśnie dlatego że są inteligentni i nie radzą sobie z tym, co widzą i rozumieją. :D:D:D

Moorland, po prostu nie dorastamy im do pięt. Przez to to oni, a nie my osiągają sukcesy, podbijają....yyy, zaraz coś jakby nie tak;)

Podstawówka to też taka szkoła która średnio rokuje na przyszłość, chociażby dlatego, że można ją zawalić z czystego lenistwa. Jak tak dobrze znasz się na psychologii to pewnie znasz ten mechanizm, a jak nie to pozostaje mi tylko sie krzywo uśmiechnąć ;)

Ja cały czas obstawiam, że 7 miesięczne płody nie radzą sobie z tragicznością tego świata i przez to stają się psychopatami.

Gość pod skosem
Moorland idz spac zanim calkiem sie skompromitujesz :P

pod skosem, mówisz chyba do BSA No, nie ma co, inteligentne płody mają przekichane po prostu. Jak dobrze, że mnie to nie dotyczy.

Gość pod skosem
sorki Moorland 🌼 oczywiscie, ze do BSA

Gość pod skosem
:D

Jasne, że wystarczy trochę inteligencji, ale trzeba też chęci. Jako dziecko możesz nawet nie uważać na zajęciach, w tych warunkach nawet geniusz nie zda :)

Właśnie to jest lenistwo - mówimy o dzieciach, dziecka może wcale nie interesować lekcja czy to co mówi nauczyciel. Wróbel za oknem może być ciekawszy. Twoim tropem myślenia zaraz cofniemy się do przedszkola gdzie panie chwaliły cię za dokładne kolorowanki.

No wiesz, wiem, że coś takiego jest, wyobraź sobie, że tak zdałam geografię ze świetnym wynikiem w secondary school :) Co nie znaczy, że gdyby mnie ten ruch płyt tektonicznych nie interesował to też bym zdała :) Poza tym jakoś dziwnym trafem kolega magister wziął się za siebie, a ty dalej jesteś na etapie rysowania swastyk. A teraz dobranoc, bo jutro z siostrą idziemy na zakupy :)

Gość prawiczek kropkaaa
nikt do mnie nie dzwoni ;(

Gość teprawiczki są chore
na mzózg: looser, ble ble, bsa, telefon dotykowy - tomek sopot. :O🖐️

Gość ble ble zwariowal
przez kafe reszta pewnie miala tak od urodzenia 🖐️

Gość teprawiczki są chore
jem kupe i mi smakuje a co

Ale dziwaczne pytanie. Przecież w dzisiejszych czasach nie da się nie mieć telefonu komórkowego. I czemu to jest pytanie do prawiczków? Czym oni się niby różnią od innych? Jeżeli mówimy o osobach po 20. Bo 15 latek to może nie mieć, szczególnie jak nie ma znajomych.