Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rypli

siedze i placze ..

Polecane posty

Gość Lenaaaaaaaa
W Norwegii mieszkam

Gość Lenaaaaaaaa
Wy dziewczyny macie słoneczko, a mńie pewnie jutro ciemność obudzi, u nas powoli dni krótkie sie robią heh

norwegia a fiuuuuuuu jezyk ten mnie przeraza! ale dacie rade kobitki silne jestesmy !!!!!!!! ja tak sobie wmawiem ale co bedzie sie okaze

Gość Rypli
no przynam klimat mam cudowny ale dzis jak na zlosc pada deszc caly dzien i smutno tak samej siedziec :(

Gość Rypli
eh zycie zycie

Gość Lenaaaaaaaa
Właśnie język. Maja stosunkowo łatwy ;) po angielsku doba asa sie z każdym wiec nie jest zle.Do tego powiem Wam ze ludzie strasznie sympatyczńie, mili uśmiechnięci, wszędzie czysto, bezpiecznie itd. Mogłabym wymieniać bo zalet jest duzo,jednak jest jeden minus to nie moj kraj i pewnie nigdy nim nie bedzie...niestety

Gość Lenaaaaaaaa
Wybaczcie za błędy, ale pisze z ipada a ten lubi sobie słownik zastosować, niestety z wyrazami których nie znam :/

Gość Lenaaaaaaaa
Ja nie planuje ile będę, narazie kupiliśmy mieszkanie, dzidzius sie tutaj urodzi a co bedzie dalej zobaczymy... :)

Gość Rypli
ja na stale moj maz jest pol hiszpanem pol portugalczykiem zycie tutaj nie jest zle ale w takich wlasnie chwilach lzy same cisna mi sie do oczu

Gość Rypli
wlasnie tak mysle sobie ze jak dziecko bedzie to moze nie bede czula sie tak samotnie

Gość Lenaaaaaaaa
No chiba- a u Ciebie jak na stałe czy tylko na pewnien czas?

Gość Lenaaaaaaaa
Ojj przy dziecku napewno nie będziesz samotna, a co jaki czas odwiedzacie Polskę?

ja chyba raczej juz na stale chlopaka rodzina ma tam interesy takze jak dobrze pojdzie to na stale :( i stracha mam ale kocham go nad zycie wiec jade :)

Gość Rypli
Pl. odwiedzam raz na rok niestety ale praca mi nie pozwala czesciej a i drogie loty sa teraz ze szok

Gość Rypli
a wieczor sie dluzy i dluzy :( niech juz bedzie jutro

Gość Lenaaaaaaaa
Ja ostatnio byłam w Polsce miesiac temu i na tym koniec póki co, teraz zaczynam 7mc pozńiej narodziny dziecka i wiadomo troche trzeba odczekać z podrozowaniem.Mnie często rodzina i znajomi odwiedzają, a jak to jest z Wami? U mnie plus to tanie bilety, mozna latać śmiało Ojj teraz widać jak Kochamy tych swoich mężczyzn ;) za nimi nawet na koniec swiata ;)

ja mam nadzieje ze czesto bede mogla odwiedzac rodzine bo bez niej zgine 😭 a jak nie to niech rodzinka wpada do mnie :)

Gość Lenaaaaaaaa
Rypli- nie smuc sie, noc szybko minie a rankiem zobaczysz ze wszystkie zmartwienie pójdą w niepamięć

Gość Lenaaaaaaaa
No chiba- pewnie ze odwiedzaj, rodzina najważniejsza!! A macie rodzeństwo? Ja strasznie tęsknię za bratem...mimo tego ze w dzieciństwie byliśmy wrogami nr 1 hehe

Gość Rypli
dzieki Lenaaaaaaa trzymam kciuki za no chiba zebys nie czula sie nigdny samotna i smutna w obcym kraju tak ja ja czuje sie czasmi lenkaaaaa 😘 odliczam godzinki do powrotu meza

Gość Lenaaaaaaaa
Odliczaj, odliczaj ;) Jak nie będziesz mogła zasnąć polecam jakaś fajna komedie ;) u mnie to zawsze działa, bywa ze zasypiam już na samym początku :p

Gość Rypli
ja mam rodzenstwo ale wszyscy maja swoje rodziny juz i tesknie za nimi ogromnie bo czas plynie jak szalony i lata leca tak bardzo chcialabym miec ich wszystkich blisko mnie ale zycie tak sie potoczylo ze dziela na te kilometry :(

Gość Rypli
dobra kochane zmykam ..moze wlasnie jakis film sobie puszcze i zasne szybcuitko pa i dzieki buzka papap

Gość porannykac
ktoś was zmuszał do wyjazdu? Sanme wybrałyście to teraz nie narzekajcie. A tak poza tym to w Polsce jest piękna pogoda w dzień 15 stopni i czyste niebo więc nie dziw się że nikt wieczorem nie siedzi w domu :)

Gość Rypli
nie chodzi o to czy ktos zmuszal bo nikt nie zmuszal los tak widocznie chcial ze nas pognalo w sina dal :)

Gość Lenaaaaaaaa
Ja tez zmykam, dzidzius już daje sie we znaki czyli czas na sen :) Przytule sie do męża i psa który jest pomiędzy nami heheh Zapisuje temat do ulubionych, odezwijcie sie czasem w razie smutkow ale i tez radości :) Dokładnie tak, mnie tez nikt nie zmuszał, zycie tak sie potoczylo...a tak apropo 15 stopni u mnie jest 10 ale za to jakie widoki!!! Dobranoc

Gość Rypli
dobranoc i w takim razie do szybkiego pa