Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

No proszę. Miał być o 9 i jest. Dlaczego Polacy tacy nie są?

Polecane posty

Gość Złota_Lilia90
Są i wartościowi Polacy tylko widocznie szukałaś nie tam gdzie trzeba albo szukałaś na siłę, wtedy zazwyczaj trafia się byle co. :)

Gość AniuelWarszawa
Moj facet zawsze punktualnie wraca, dzis wypuscilam go do kolegow na piwko :)

Gość tak szczerze powiem Ci
O 9 jakiego czasu >??? I co w związku z tym Ty tutaj robisz ? :D (zamiast być z NIM ) :p

Gość gbegrrw
Dlatego, że ci których znasz mają cie głeboko w dupie. 🖐️

tak mają mnie głęboko w dooopie a potem piszą smsy stadami :o i chcą gadac kiedy ich olewam ... po prostu polacy to chamy bez kultury! jakby mieli w kraju paszczury to by szanowali lasencje i jakby laski nie dawały duuupy każdemu :( o 9 czasu +10 GMT dlaczego nie z nim? bo on jest w Ałstralii

Złota_Lilia90 Są i wartościowi Polacy tylko widocznie szukałaś nie tam gdzie trzeba albo szukałaś na siłę, wtedy zazwyczaj trafia się byle co. -- ale nawet mój ex którego kochałam ze wzajemnoscią który zrobiłby dla mnie wszystko prawie nigdy nie mogl by c punktualne taka cecha narodowa spoznialstwo jak narzekactwo ;p umówiłam sie z nim na 9 rano naszego czasu :/ cekawe czy wstane...powinnam byc taka punktualna jak on ?

Gość Pani Czkawka .
Tak tak.Święty Mikołaj jak zwykłe słowny:classic_cool:

no co podszywku nie moja wina że tacy są Polacy! chociaż musze pochwalić 2 z dzisiejszego dnia! jedyni przystojni faceci jakich widziałam w tym dniu :) jeden przepuścił mnie w drzwiach i mizdrzył sie przy mnie a drugi też patrzyl na mnie ale spuściłam wzrok bo za łądny był 😭 tylko ładni sa kutlueani

hwhehe jakie nudzić? on spal :D tylko sie obudził to już grzecznie na skype! oh faceci nawet nie wiecie jaka punktualność jest podniecająca! 😭

zwracam uwage na faceta gdy 1) - kreci sie wokol mnie - to pierwszy warunek - jak sie nie kreci to sie nie pcham w takie coś 2) - jest przystojny w miare albo w moim typie - bez pociągu ani rusz :classic_cool: 3) okazuje mi szacunek czyli sympatyczny, miły również, punktualny, śmiejący sie z moich żartów(nie ze mnie :D ) czy podniecam to nie wiem pewnie w dalszym etapie tak :D

Polacy z góry zakładają, że i tak umrą jako prawiki więc nie warto się starać i narażać na dodatkowe nieprzyjemności 🖐️:(