Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Elissee

Samotny dom

Polecane posty

Go艣膰 Elissee

Co zrobi膰 by poczu膰 si臋 bezpiecznie wielkim domu ? Odziedziczy艂am dom po dziadkach. Dom jest pi臋kny i ogr贸d te偶, ale najbli偶szy s膮siad mieszka prawie kilometr :( Czuj臋 si臋 paskudnie noc膮, mam wszystkie 艣wiat艂a w domu w艂膮czone

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szymeczekszymeczek
zapu艣膰 sobie muze :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elissee
Muza, muz膮, ale cholernie zaczynam si臋 ba膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elissee
osadzona Estera Goldbaum mieszka艂膮m w centrum poznania, teraz mieszkam 30 km od poznania. Wsp贸艂lokatork臋, kto zechce mieszka膰 na takim zadupiu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz laaat?
mysle, ze wlasnie psy to dobry pomysl, 2 wystarcza napewno. Jeden za malo. A nie masz brata, siostry , chlopaka, kogos kto moglby z toba zamieszkac? moze mama, tata?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz laaat?
a moze jakis alarm zamontuj? bedziesz sie bezpieczniej czula.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elissee
Brat mieszka w Anglii, z ch艂opakiem niedawno si臋 rozsta艂am. Szkoda mi si臋 st膮d wyprowadza膰. W dzie艅 jest cudownie, jeziorko las, 艂膮ki. Cisza, spok贸j, 偶y膰, nie umiera膰. To samo cudowne miejsce w nocy staje si臋 przera偶aj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz laaat?
to miej psy i alarm. Ja sama mieszkam na takim zadupiu, obok lasy. Wprawdzie nie sama, ale psy sa i alarm tez. Kiedys byla proba wlamania, psy szczekajace na podworku obudzily domownikow, ktos wstal zapalil swiatlo i zlodzieje sploszyli sie. Miej chociaz 2. U nas byly 2 male (ale glosne), 1 wielki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz laaat?
jak my wyjezdzamy to przeprowadza sie do nas na tydzien czy dwa babcia, ciocia lub jakas zaufana osoba co sie opiekuje psami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szymeczekszymeczek
twierdzisz, 偶e to zadupie ? kuzyn mojej matki z 偶on膮 mieszkaj膮 w usa, najbli偶szy s膮siad jakie艣 30 km, to jest dopiero zadupie, rok temu by艂em tam 2 miesi膮ce :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Elissee---te偶 tak mieszka艂am jaki艣 czas, Psy to dobry pomys艂. Ja si臋 dodatkowo zawsze na wiecz贸r sama nakr臋ca艂am, strasznym filmem , ksi膮偶k膮, albo i my艣lami...pomys艂 r贸wnie偶 o paralizatorze i mo偶e gazie 艂zawi膮cym. a i ja te偶 zawsze mia艂am wszystkie 艣wiat艂a zapalone, ale na tej samej wiosce faktycznie pod lasem mieszka艂a moja znajoma r贸wnie偶 sama, (jej rodzice obije zmarli jak ona by艂a ma艂a,a brat wiecznie za granic膮) i ona zawsze ju偶 od wieczora siedzia艂 po ciemku , jak z ni膮 rozmawia艂am to m贸wi艂a 偶e ten dom to ona zna jak w艂asn膮 kiesze艅, i po ciemku w razie ,,w,, to wie gdzie si臋 ukry膰, jak szybko uciec itp. a i zawsze spa艂a w domu z ,,lol膮,, taki kij... http://www.suwaczki.com/tickers/qskyqh4sytcd6bho.png

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz laaat?
gaz tez kup, zawsze lepiej miec, oby nie musial sie przydac, ael dla wlasnej obrony kup. Wogole ja uwazam, ze powinno sie go miec, nosze w kieszeni kurtki, badz w torbie codziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elissee
Heh zastanawiam si臋 jakby mi przysz艂o si臋 broni膰 przy mojej "pot臋偶nej" posturze :) Mia艂am kiedy艣 psa, nie wiem jakbym sobie poradzi艂a z 3 . Mia艂am kiedy艣 rotwailera , ale zdech艂 ze staro艣ci.

Udost臋pnij ten post

Zapros mnie ;-) gdzie mieszkasz? Ja marze o domku w puszczy noteckiej. ale mnie nie stac

Udost臋pnij ten post

Elissee----a Mo偶e poprzyklejaj naklejki, od firmy ochroniarskiej. takie jak s膮 na domach w rogu okna itp. s膮 r贸wnie偶 piszcza艂ki, jak si臋 otwiera dzwi, i okna...robi膮 du偶o ha艂asu a s膮 tanie. poszukam po necie to wklej臋 link.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz laaat?
rozsan ma racje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elissee
Patrz臋 jakiego psa kupi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z trzema
"Mia艂am kiedy艣 psa, nie wiem jakbym sobie poradzi艂a z 3 . Mia艂am kiedy艣 rotwailera , ale zdech艂 ze staro艣ci. " rotwailerami by艣 se nie poradzi艂a ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Urughaijka
Ja bym tego nie wytrzyma艂a psychicznie :d Kiedy艣 by艂am w podobnej sytuacji ale troch臋 lepszej, bo mieszka艂膮m w du偶ym domu na uboczu, ale w mie艣cie, i wprawdzie z mam膮, ale jej ci膮gle nie by艂o, wi臋c jak sz艂am spa膰 po szkole i budzia艂am sie z bij膮cym sercem jak ju偶 by艂o ciemno to pierwsze co robilam obch贸d po ca艂ym domu... Nie mog艂abym tak sama mieszkac, podziwiam Ci臋 :D

Udost臋pnij ten post