Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gogorija Sevantis

Maleńczuk o kobietach bez złudzeń

Polecane posty

Gość Gogorija Sevantis

Maciej Maleńczuk ma dość sprecyzowane poglądy na temat kobiet. Jego zdaniem każda jest dziwką. Tylko nie każda o tym wie. W nowym wywiadzie dla Vivy wylewa swoje frustracje i zdradza opinię na temat instytucji małżeństwa, które nazywa zalegalizowaną prostytucją. Czy ma rację? Wiele nocy nie przespałem, zastanawiając się, dlaczego kobiety są takie, a nie inne - zaczyna wokalista. Uważam, że w etapie ewolucji kobiety same ustawiły się w podrzędnej roli, ponieważ to są małe cwaniary. Mamią mężczyznę makijażem, perfumami, a wszystko po to, żeby go ogłupić, a potem przejąć jego konto, dom, dzieci, pozbawić go wszystkiego i na koniec jeszcze powiedzieć, że jest draniem i do niczego się nie nadaje. To jest prostytucja rozwinięta na szeroką skalę i najdroższa dziwka jest tańcza od kobiety, z którą mężczyzna się zwiąże na stałe. Masz żonę, to płać, bo zachciało ci się z nią przespać. Dalej jest ostrzej: Teraz jest tak, że kiedy tylko w małżeństwie się nie układa, baba zaraz zabiera dzieci. Potem szybko znajduje sobie jakiegoś gacha, dzieci muszą się na to patrzeć, a ojciec bulić, żeby mogła z tamtym sobie uwić gniazdko. Każda żona to dziwką, a małżeństwo to zinstytucjonalizowana prostytucja.

Gość Gogorija Sevantis
Jak dobrze wiedzą znajomi muzyka i jego rodzina, nie jest to pierwszy romans w jego życiu. Potwierdza to zresztą on sam: Skoki w bok zdarzają się każdemu facetowi - wyjaśniał w jednym z wywiadów. Tyle, że jedni o tym mówią, a inni nie. Ewa wiedziała, kogo bierze sobie za męża. Nie jestem urzędnikiem tylko gwiazdą rocka, do cholery! Jak donosi tygodnik Na żywo, żona muzyka postanowiła przymykać na to wszystko oko ze względu na dzieci i z obawy, że rozwód znacznie pogorszyłby jej sytuację finansową. Być może to właśnie stało się początkiem szeregu publicznych poniżeń, których doczekała się ze strony męża. Każda żona to dziwka, a małżeństwo to instytucjonalna prostytucja i piekło - ogłosił w skandalizujacym wywiadzie dla Vivy (zobacz: "Każda żona to dziwka!") Najwyraźniej wspólnota majątkowa nie daje mu spokoju, bo przy innej okazji napomknął z wdziękiem: Gdy wygrałem Opole, żona wysłała sms - jeden - z pytaniem "Ile? Ewa nie ma już złudzeń co do swojego związku - pisze tabloid. Przmyka oko na romanse męza i szczerze tłumaczy córkom, jak wyglądają ciemne strony życia. Ale dwie kwestie są dla niej najważniejsze - by dzieci miały ojca i bezpieczeństwo finansowe, które zapewnia rodzinie Maleńczuk. Z tego nie zamierza zrezygnować i nie robią na niej wrażenia obelgi męża. Wytrzymała z nim, kiedy był ubogim artystą, wytrzyma i teraz. Jeżeli będąc ubogim artystą szanował ją równie mocno, co teraz, to rzeczywiście, "powinna wytrzymać"...

Gość klaustrofobia
nie lepiej dymac bez zobowizan.....

Gość chłop jedzie po bandzie
a baba to toleruje co jest dziwne ... chyba że za dużą kaskę

Gość femin-istkaf
Maleńczuk w tym wywiadzie podziwia kobiety za ich spryt, to miłośnik kobiet, no może niekoniecznie miłośnik żon ;)

ciut racji ma... ale ogolnie malenczuk to idiota i kretyn i takim czyms nie ma co sie przejmowac, a jego do gory zadarty nosek sam chetnie bym przyszlifowal :D

No i co w związku z tym, że ktoś tam sobie coś tam mówi? Jeśli ma takie podejście w życiu to jego biznes, że wiele traci, nie mój

Gość Maleńczuk wali kobitki
na potegę bo one maja walenie się z samcem alfa w genach i nie udajmy że jest inaczej. Inne samce są tylko dla bulenia na nie swoje dzieci.

Gość taki sobie Muzyczny !
on ma fajny głos ale muzykalny jest średnio ... jednak kasę zbija.

Gość maleńczuk je rozszyfrował
i teraz zalicza ile chce i jak chce one lecą na kasę i prącia sztywnego miekkusy są bez szans

Gość abcdefghikdfghnhuk,
hahh WYSTARCZY DOCZYTAC KONTO HHAA I JESNE !! KRETYNI

Gość kmjnhgfdswdfg
współczuje jego żonie o ile ma :) hahaha

Gość Zbigniew de Maleńki
mój wuj jest wielki chociaż z małym ale babki i tak na niego lecą

Gość ta żona chyba spółkuje
też z innymi ... bo jest żona rockmena i to zobowiązuje do rozpusty !

Gość Marcia Maxima
o h y d a ! ! !

Gość oj maleńczuk lecz sie
bo bedzie niedobrze ...

Gość Maleńczuk to degenerat
a babka, która się z takim związała to jakaś schizolka bo inna nie mogła by .......

Gość pewnie to oburza ale ma duzo
racji z innego forum, pewnie odwiedzanego przez niektore z was "Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala...? Mam meza, ktorego bardzo kochalam. Milosc byla pelna namietnosci. On byl dla mnie zawsze dobry. Oczywiscie zdarzaly sie sprzeczki, ale zawsze bylam wyrozumiala na wszystkie jego wady. Jednak teraz, gdy zaszlam w wymarzona ciaze z ktorej i in sie cieszy, wszystko mnie w nim drazni... Drazni mnie jego nastawienie do zycia, jego pracoholizm, z ktorego raptem moim zdaniem nic nie mam, jego upartosc, imiona jakie mu sie podobaja i ktorych ja nigdy nie zaakceptuje, drazni mnie to, ze nie chce mi pomagac w domu, ze rozzuca brudne ubrania na podlodze i nie lubi wyjezdzac na urlopy... Raptem zdaje sobie sprawe z tego, ze to jednak nie to... Ciesze sie z faktu, ze bede mama, ale gdybym nie byla w ciazy - wlasnie teraz bym od niego odeszla... Wlasnie teraz dojrzalam do tego. Ale dlaczego dopiero teraz, gdy jestem w ciazy...? Czy ktoras z Was tez tak miala?" wypisz wymaluj najgorsze, ze w zyciu widze coraz wiecej takich przypadkow

Gość bo juz nikt
nie chce nic dawac od siebie, tylko brac i brac zwiazek dla ludzi = regularny seks, nic wiecej jak to przestaje byc takie fajne to okazuje sie, ze nic wiecej tam nie bylo a jeszcze kobiete traktuje sie jak ofiare wahan hormonow a jak facet tak postapi to najwieksza szuja ale...

Gość upupupupppp
up

Gość zdzisiek rodzynkowski
""Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala...? Mam meza, ktorego bardzo kochalam. Milosc byla pelna namietnosci. On byl dla mnie zawsze dobry. Oczywiscie zdarzaly sie sprzeczki, ale zawsze bylam wyrozumiala na wszystkie jego wady. Jednak teraz, gdy zaszlam w wymarzona ciaze z ktorej i in sie cieszy, wszystko mnie w nim drazni... Drazni mnie jego nastawienie do zycia, jego pracoholizm, z ktorego raptem moim zdaniem nic nie mam, jego upartosc, imiona jakie mu sie podobaja i ktorych ja nigdy nie zaakceptuje, drazni mnie to, ze nie chce mi pomagac w domu, ze rozzuca brudne ubrania na podlodze i nie lubi wyjezdzac na urlopy... Raptem zdaje sobie sprawe z tego, ze to jednak nie to... Ciesze sie z faktu, ze bede mama, ale gdybym nie byla w ciazy - wlasnie teraz bym od niego odeszla... Wlasnie teraz dojrzalam do tego. Ale dlaczego dopiero teraz, gdy jestem w ciazy...? Czy ktoras z Was tez tak miala?"" To wyłącznie wina zmian hormonalnych w ciele kobiety. Facet się nie zmienił, natomiast potrzeby kobiety w związku z ciążą zmieniły się zupełnie. Gdyby nie zaszła w ciążę nadal by był namiętnym kochankiem z którym czasem się pokłóci. Typowy mężczyzna, który nie da z siebie zrobić pomocy domowej ponieważ praca jest teraz dla niego szczególnie ważna i to jest jego priorytet, a nie pomaganie przy myciu garów. To nie ma nic wspólnego z "dojrzewaniem kobiety do czegoś", tylko z przemianą hormonalną. Gdyby kobieta była w stanie logicznie osądzić potencjalnego przyszłego tatę przed poczęciem to przyrost naturalny były znikomy, a ludzie muszą się rozmnażać. Cóż - ewolucja sobie z tym poradziła. :)

Gość zażarty analista
maleńczuk to znany amator dziur i dziurek jak Pan Kleks

Gość mam tutaj czarny nickk
moja szwagierka miała romans z Malenczukiem;) jest dziennikarką

Gość maleńczuk to narkoman
regularnie zażywa narkotyki. Alkohol też w nadmiarze. A gwiazda z niego taka jak ze mnie baletnica. Gówno wart jako artysta i jako człowiek. Myślę, że jest bardzo nieszczęśliwy gdyż tylko tacy ludzie ubarwiają sobie rzeczywistość ( lub się od niej odcinają) za pomocą używek.

Gość chciał zabłysnąć i jak
zawsze pierdoli smuty :classic_cool: najdroższa dziwka tańsza od kobiety? :classic_cool: chyba tylko takiej dziuni co leci na facetów z majątkiem 10+ mln. Dla zwykłych szaraczków to kobieta jest tańsza od dziwki i to nawet takiej najgorszego sortu. :classic_cool:🖐️

Gość maleńczuki to seksualny
proletariat