Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

kurde olałam Araba dla Au... tego drugiego no i którego byscie wybrały?

Polecane posty

Gość a kto to jest Au ?
:o

Gość bierz tego
au

nie moge pisać bo on tu może wejść bo podałam mu tą strone więc chodzi o taką wyspe daleko daleko obok Nowej Zelandii :classic_cool:

Gość olej go olej
kuźwa dla kogo olałaś, dla Australopiteka?

Gość sdasdrewvfe
widze dziewczynce wczoraj internet zalozyli

hahahaha a tobie wczoraj podłączyli kafe :D no dla Australijczyka do cholery ale w koncu pogaałam też z Arabem 10 minut i wyszło z niego szydło!!! kuva yebane ......... najpierw sie czepiał jak napisałam że nie moge z nim gadac a on że wyjezdza że coś tam pozniej rozmawiam z nim ale jakos video byla slaba to na kafe wlazłam i grzmociłam coś a on że widzi że jestem zajęta że pewnie wielu do mnie pisze :O :O :O :O :o super :o a potem pożegnanie na 10 akapitów :o naprawde oni są straszni

Gość Urughaijka
dobra spierdalaj

Gość araba?kobito strzel sie w pysk
i oprzytomniej

oprzytomniałam Arab jest do D! zazdrosna kurefko ja przynajmniej sobie angielski poćwicze a ty możesz zasysanko co najwyżej ulepszyc ;)

Gość od kurefek to sobie
rodzine wyzywaj ;)

a do kogo to bylo z tym cwiczeniem angielskiego ?

nie wiem do kogo, ale do tego kto jest taki zawistny i mi pisze brzydkie rzeczy zamiast radować się wraz ze mną 😭 że jestem ze wsi i t p

o kurna ! :p nie przeczytalam uwaznie i myslalam , ze spotykasz sie z tym arabem .. dlatego zapytalam .. myslalam , ze moze UK :)

aha , nie do mnie , oki

hahaha nie w życiu! nie spotykałabym sie z Arabem...tego po prostu lubiłam bo był biały, swietnie zna angielski i taki światły gościu, myślałam że jest inny :) ale pokazał prawdziwe oblicze z tą zazdrością :o

Gość to napisz to
bialy arab , fajnieee:-0

Ja wlasnie spotkalam sie z jednym jak mieszkalam w UK .. przez pare dobrym miesiecy .. nie bylismy razem .. tylko sie spotykalismy .. kino , mecze , kluby itp . Fajny chlopak z niego .. do tej pory ze soba piszemy .. dlatego uwazam iz ten stereotyp o arabach jest zuupelnie niepotrzebny .. to zalezy od czlowieka nie od ''rasy'' czy religii . ;)

to może jakiś zeuropeizowany byl, ale nie był w ogole zazdrosny?! ja sie rozczarowałam, bo ten sie zachowywał jak kolega, normalne rozmowy aż do dzisiaj! zaczął mówić że jestem beautifu l ;/ i że nie poswiecam mu czasu a on wyjezdza ;/ arabowie są straszni :(

Gość może noia92 jest brzydka jak
wszystkie brytyjki i dlatego był dla niego obojętny w stosunku do bez zazdrosny

haha , dzieki ;) niee .. brzydka nie jestem :p w sumie to bylo tak , ze chcial ze mna byc ale powiedzialam , ze nie mam teraz czasu na chlopakow .. college , praca itp .. i to no w sumie to mieszkal juz w UK z 10 lat jak nie lepiej .. wiec mozna tak chyba powiedziec :) a to ze brytyjki sa brzydkie to kolejny stereotyp :p !

ciesz sie, że tak łatwo się go pozbyłaś! mi już jeden po jednej rozmowie powiedział że sie zabije :D hahaha ale wiedziałam że to grubymi nićmi szyte nie wiem czemu oni są tacy zdesperowani

przez neta to calkiem inna historia wiesz ... tez mialam rozne przypadki .. nie koniecznie z arabami .. na szczescie w rzeczywystosci jest zupelnie inaczej :) A Mo (bo tak ma na imie) wcale nie chcialam sie pozbyc .. wrecz przeciwnie .. lubilam sie z nim spotykac i gadac .. teraz mieszkamy daaaaleko od siebie wiec sie troche zmienilo wszystko, ale bylo naprawde fajnie :) to ma sie rozumiec ze na czatach rozmawiasz z tymi obcokrajowcami ?:)

na skypie ciekawe jakiego wyznania jest australijczyk :) bo nie mówiłam pewnie ale on z pochodzenia jest europejczykiem :) z kraju sąsiaującego z Polską :D wiec jest szansa na spotkanie :D tzn prponował mi australie ale dla mnie to za daleko... :o eh