Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDTVN :)

Wiecie ilu tu DZIENNIKARZY SIEDZI? np DDTVN, FAKTY itp CZASOPISMA

Polecane posty

Gość DDTVN :)

Wiecie co tak wam coś szczerze powiem. Te wszystkie tematy i te prowo to piszą przeważnie dziennikarze w/w instytucji a później opowiadają o tym na wizji albo piszą o tym w gazetach a wy wszyscy myślicie że to tak na serio chce się komuś takie różne bzdety pisać. O tym wszystkim wiem bo pracuję w telewizji i już mnie nudzi te udawanie... blech ;P

Gość TU SĄ DZIENNIKARZE?!
Kocham cię Lis! 👄 ❤️

Gość heheee
a ktorzy dziennikarze jesli mozna wiedziec :-D

Gość oglądałam to w tv
Np TVN Style gdzie później w Mieście Kobiet pokazują kobietę z trzecim dzieckiem w ciąży - o której nikt nic nie wie, zamierza urodzić je w domu i zanieść do szpitalnej kołyski.

To prawda ... kiedys wypowiadalam sie na formum zwiazanym z faktem iz niektore kobiety dowiaduja sie o ciazy bardzo pozno. Wiec napisalam ze moja ciocia dowiedziala sie w 7 miesciacu ciazy. po jakims czasie przyszedl do mnie mail od dziennikarki z "Ptanie na śniadanie" ze chcą kontakt do mojej cioci. Adres mailowy widniał obok mojego loginu.

Gość gość
To że siedzą tu osoby z różnych programów telewizyjnych to potwierdzam bo sama z jedną Panią rozmawiałam indywidualnie ale nie koniecznie zgodzę się z tym że oni wypisują tu różne bzdety :)

Gość muuuuuuuuuuuuuu
mam nadzieję że nie Jolanta Pieńkowska, bo będzie ścinać :D i nie da dojść do słowa

Przecież to żadna tajemnica. Do mnie też kiedyś odezwała się na maila dziennikarka, potem przeszłyśmy na rozmowy tel Zapraszała do programu rozmowy w toku. Ostatecznie zrezygnowałam. Nie miałam zamiaru przed całą Polską robić z siebie pośmiewiska i opowiadać o nauce sikania mojego dziecka :o

Gość muuuuuuuuuuuuuu
jeśli siedzą ludzie z prasy to pewnie nie dziennikarze tylko jacyś stażyści, albo osoby, które wyszukują ciekawych tematów...

Gość Idę sobie zbadać szyjke macicy
niech mnie drzazga zaprosi, chętnie opowiem jak sie bada szyjke :P

Gość muuuuuuuuuuuuuu
niech mnie drzazga zaprosi, chętnie opowiem jak sie bada szyjke a kto to jest drzazga ?

Gość fankabcdefghijklmnop
drzazga to juz tylko moze kosmitow zaprosic bo juz wszytskie inne dziwadła tam były

Gość muuuuuuuuuuuuuu
chyba drzyzga !!!

Gość muuuuuuuuuuuuuu
ale ona teraz ślicznie wygląda dużo lepiej niż za młodu :D