Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niematerialistka ALE

Poznalam super faceta, ale zarabia tylko 2500 zl miesiecznie...

Polecane posty

Nie jestem materialistka, ale sama zarabiam jakieś 5-6 tys. na miesiac. Glupio byloby troche, gdybym musiala pokrywac finansowo wieksza czesc naszego wspolnego zycia. Co o tym myslicie?

Gość !!!
Daj spokój, przecież on też zarabia! I to nieźle. To raczej nie jest obibokiem, a jeżeli myślisz o nim poważnie, to wydatki i tak są wspólne. Pieniądze też... tak bynajmniej jest w większości związków. Nie widzę problemu.

Myslicie, ze jakoś to bedzie?

Gość co wy tam wiecie
Moj chlopak zarabia 25tys miesiecznie a ja 1500. Nigdy nie poczulam sie przy nim jak biedaczka bo ma klase i nie obnosi sie z kasa. Teraz mamy inne czasy i nie ma nic zlego w tym ze kobieta wiecej zarabia ale jesli ty zastanawiasz sie nad tym jak to bedzie to raczej ci taka sytuacja nie odpowiada, nie chcesz sie dzielic i nie dzwigniesz tego.

Gość Czara Goryczy
wiesz przekopiuję Ci moją wypowiedź z kafe, zostawioną na topik obok - tam pisałam o dużym penisie - tutaj w takim razie o dużym portfelu - pasuje: jeśli Ci to przeszkadza to znaczy że do tego faceta nie czujesz nic więcej....więc zostaw go i poszukaj innego z dużym..w czym problem Kobieto???? Komplikujesz życie i zaśmiecasz kafeterię problemami które nimi nie są

Gość rqwer
"tak bynajmniej jest w większości związków." pomyliło Ci się słowo "bynajmniej" z "przynajmniej", a to mega wiocha

Gość !!!
Uwielbiam kiedy ktoś tylko tu siedzi i wytyka ludziom błedy zamiast odpowiedzieć na pytanie zadane przez autora. ŻAL

Gość !!!
i bynajmniej mnie nie zdenerwowałeś/aś :p

Gość Jo------anna
Goody - wydajesz się inteligentnym mężczyzną, co robisz wobec tego na takim forum?

Twierdzisz że na forum są sami ćwierćinteligenci? :) A jak trafiłem? Moja ex dała mi linka ze słowami "poczytaj, dowiesz się więcej o kobietach". No i zostałem.

Gość !!!
Jestem Polką, często piszę coś szybko i nie czytam moich myśli po napisaniu. Co więcej mam wykształcenie wyższe, jestem dojrzałą osobą i nie rzucam mięsem na forum jeżeli ktoś popełnia tutaj błędy i literówki. A jak widać niektórym sprawia przyjemność bezkarne i anonimowe wyzywanie. Dużo przebywam z młodzieżą i znam ich sposób mówienia i myślenia, dlatego wiem, że na tym forum w większości siedzą teraz dzieciaki, którym się nudzi w wolny dzień od szkoły.

Gość !!!
O podszywach nie wspomnę.

Gość !!!
I nie używam tych słow zamiennie czego dowiodłam już wcześniej.

Gość !!!
KONIEC :) Co do Autorki - jeśli problemem ma być tylko kasa - to nie problem. Raz na wozie raz pod wozem....

Tak... to bardzo typowe zrobić błąd i wytłumaczyć to tym, że pisało się na szybko. Ale oświecę Cię - to nie była literówka. Prawdopodobnie mówisz tak codziennie. Co Twoje wykształcenie ma wspólnego z błędami które robisz, przepraszam? Wiesz - miej jaja. Zrobiłaś błąd, parę osób zwróciło Ci uwagę, przyjmij to na klatę, zamiast się rzucać, piskać i pisać o swoim wykształceniu, które w sumie nie wiadomo co ma z tym wspólnego.

Gość inteligentni mezczyzni
nie podaja swoich fotek w stopce

Autorko! To nie jest TYLKO - większosc ludzi zarabia mniej niz 2.5 tys to po pierwsze Po drugie ten facet pracuje więc to na plus dla niego I kto powiedzial ze to facet MUSI zarabiac wiecej niz kobieta????No kto? Co za różnica Jesli to dla Ciebie taki problem to szukaj gości z grubym portfelem

Gość zdzisiek rodzynkowski
Nie ma w tym nic złego, że kobieta zarabia więcej od faceta, tylko, że problem w wynika z natury kobiecej, która podświadomie każe jej poszukiwać faceta o wyższym statusie społecznym niż ona. Innymi słowy facet, który mniej zarabia powinien ten status podnosić w inny sposób i mieć to serdecznie w głębokim poważaniu, że jego dochody są niższe, bo status społeczny to nie tylko kasa, choć ta zależy w dużej mierze od statusu.

Gość !!!
Ro zobacz sobie parę postów w górę, że umiem poprawnie używać tego słowa. I dobrze niech Cie będzie, zrobiłam błąd, ale nikt nie będzie mnie ty bezkarnie wyzywać od DEBILEK!!! dlatego spadam stąd bo poziom merytoryczny jest tu bardzo niski.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
a ile macie lat ?

Gość ja w ogóle nie zarabiam
i nigdy nie miałem dziewczyny, a mam już 30 lat.

Gość !!!
A zdjęcie na prawdę daremne - przyjmij to na klatę ;P

"A zdjęcie na prawdę daremne" Naprawdę pisze się razem, "wykształcona" panno.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
ale teraz będzie piszczala :D

Gość 345345
!!! ------ haha, ale wtopa, znikaj stąd bo się pogrążasz :D:D:Didiotko

Gość można pisać oddzielnie
jeśli ktoś np. leje na prawdę :)

Gość !!!
jak już coś to PANI. A o zdjęciu wyraziłam swoją opinię skoro wystawiasz je na widok publiczny ;P