Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miola

Chłopaka przyjezdza do mnie codziennie

Polecane posty

Gość miola

mam tego dosyć dzień w dzień kiedy go proszę zeby nie przyjezdzał chociaz jeden dzień to mowi ok a po 20 minutach ju jest i mowi ze nie mogl sam w domu wytrzymać i tak już 2 lata

Gość miola
mam tego dosć nawet zerwac z nim nie moge bo codziennie jest u mnie czuje sie przesladowana

Gość miola
w tym ze mieszkam z rodzicami a oni sa nim zachwyceni a on przyłazi i nawet nie moge go wywalic

wiesz co miałam tak samo przez rok ... ale sie rozstalismy teraz mam wolnosc moge robić cochce nie musze mieć porządku w pokoju wreszcie ;) moi rodzice sie juz nie podinecają nim Twoim też przejdzie

Gość miola
poradzcie cos sensownego nie wiem czy isc na policje czy do psychologa naprawde nie daje rady

Gość miola
Tylko moi rodzice mowia ze jestesm zastara (24 lata ) i juz sobie nikogo nie znajde

Rubinowa: Ciotuniu. Ty też żyjesz z przyklejania etykietek, lesbo?🖐️ Powiedz szczerze rodzicom, że nic do niego nie czujesz i że masz go dość. Jemu to samo. Mała awanturka i po sprawie. Zamykasz się w pokoju i olewasz go, aż przestanie się narzucać. Bo to faktycznie lekko chore.