Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink_Panther

To dzisiaj chyba ma być koniec Facebooka?

Polecane posty

Gość wujek z małym chujkiem
­­­­­­­­­­­ ­­­­­­­­­­­ to by jaszczomp

Eee, końca świata nie będzie. 😭 A ja się tak zastanawiałam, czy przynajmniej jakie Fejsowe trzęsienie ziemi będzie. :( :classic_cool:

Gość słowo na sobotę
a ja taka nieuczesana :)

Moorland, chciałabyś nam o czymś opowiedzieć?;) E, no w Polsce łepek ze źrebakiem, a inny po pijanemu dwie kaczki zgwałcił więc hmmmmm....

>lepsze to niż seks z kotem, gdzie kot jest stroną aktywną : O Tego jeszcze nie było. Moorland, czekamy na następne anegdoty. :classic_cool:

Przypomniało mi się po prostu, że koty mają takie "kolce" na penisie i miałam taką wizję zoofilii z kocim, kolczastym penisem w tyłku.

Nom, faktycznie. Nie bardzo ta wizja jest Ale są kobiety co brały kasę za seks z różnymi zwierzętami np. koniem (z tego co mi kumpel mówił, umarła od obrażeń) A w starożytności seks ze zwierzętami był normą poniekąd. Np. u Egipcjan stosunek z krokodylem na zachowanie płodności (nie wnikam jak z płciami), czy rzymskie matrony podobno hodowały węże dla własnej przyjemności;) Czy też przedstawienia niektóre (jak to Zeus pod postacią zwierząt zapladniał) nie pamiętam dokładnie, ale niektóre nie starały sie być aż za bardzo autentyczne

Okazało się, że jestem uczulona na nowy szampon ;3 Zaraz się wścieknę tak mnie łeb swędzi :D A co do Jackassu - może dobrze, są rzeczy które raz widziane zmieniają życie na zawsze :P