Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KosmitaKosmita

jestem kosmito odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość KosmitaKosmita

jak w temacie

Gość KosmitaKosmita
nie posiadam cyckow lacze sie z wami przez specjalne fale

Gość no sokmita!
ni ma tzytzy ni ma pytań!

Gość o.b.s.e.r.v.e.r.
Czy ingerujecie w życie ludzi?

Gość czy 2012 wyjdziemy z grupy
jesli tak to jak daleką zajdziemy?

Gość aliens mind detector
Jakiej cywilizacji jesteś przedstawicielem?

Gość Mgr Ingenieur
Co wiecie o "półprzewodnikach"?:classic_cool:

Gość Bożenka Pinki
Mgr Ingenieur a czemu pytasz akurat o to?

Gość KosmitaKosmita
Czy ingerujecie w życie ludzi? jestesmy tu od dawna ale nasza rola to tylko obserwacja czy 2012 wyjdziemy z grupy jesli tak to jak daleką zajdziemy? obawiam sie ze nie Jakiej cywilizacji jesteś przedstawicielem? Nauranie

Gość Ania z pod zielonego wzgorza
On jest z galaktyki Kurfiks , na czole ma penisa, mysli oczami a gada zwieraczami.

Gość KosmitaKosmita
Co wiecie o "półprzewodnikach"? wiemy wszystko

Gość Mgr Ingenieur
Chce ustalić czy przypadkiem nasz rozmówca to nie jeden z tych, którzy nawiedzili działkowiczów w jednym z ogródków działkowych pod Sztumem oddziaływując na ich podświadomość i weryfikując ich wiedzę na temat interesujących ich danych odnośnie ziemi.To był bardzo interesujący wypadek dla badaczy UFO.:classic_cool:

Gość bella234533
kosmito spierdalaj! haha

Gość KosmitaKosmita
Ania z pod zielonego wzgorza On jest z galaktyki Kurfiks , na czole ma penisa, mysli oczami a gada zwieraczami. wiem też że jesteś prawiczkiem

Gość KosmitaKosmita
Chce ustalić czy przypadkiem nasz rozmówca to nie jeden z tych, którzy nawiedzili działkowiczów w jednym z ogródków działkowych pod Sztumem oddziaływując na ich podświadomość i weryfikując ich wiedzę na temat interesujących ich danych odnośnie ziemi.To był bardzo interesujący wypadek dla badaczy UFO. to nie była nasza robota

Gość Ania z pod zielonego wzgorza
Ciekawe, jak mozna pomylic plcie. Slabe, postaraj sie.

Gość Mgr Ingenieur
"Co wiecie o "półprzewodnikach"? wiemy wszystko" A to nie tamci.:classic_cool: W takim razie mam dodatkowe pytanie.Jakie macie prognozy dla Ziemi i Ludzkości na najbliższy rok.?Tak ogólnie pytam.Czy może być gorzej ze światowym kryzysem.?:classic_cool:

Gość KosmitaKosmita
Ania z pod zielonego wzgorza Ciekawe, jak mozna pomylic plcie. Slabe, postaraj sie. dobrze wiem że jesteś stulejarzem mitomanem

Gość KosmitaKosmita
W takim razie mam dodatkowe pytanie.Jakie macie prognozy dla Ziemi i Ludzkości na najbliższy rok.?Tak ogólnie pytam.Czy może być gorzej ze światowym kryzysem.? Kryzy który wywołany jest sztucznie będzie się powiększał, wojny są nieuniknione...

Gość Halina [31l.]
Witam.Halina z tej strony.Mam pytanie.Napisałeś,że łączysz się z nami za pośrednictwem fal.Czy to konieczne ażeby przekazywać tu na forum treści?Skoro jesteście tu na ziemi być może korzystać możecie z urządzeń stworzonych przez człowieka.Czy to dla wygody?Czy wyglądem jesteście zbliżeni do ludzi?

Gość Johnny ViiV
Czy zagraża nam w najbliższym czasie[powiedzmy dziesięciu lat]-inwazja,atak lub inna wroga nam forma ingerencji ze strony jakiejś "wrogiej"cywilizacji obcej?[Wrogiej tu oznacza przykładowo nie będącej tu w celu pokojowym czy typowo obserwacyjnym]? Pytam bo sporo mówi się i pisze o 3 tajemniczych obiektach jakie podobno zajęły już pozycje w okolicach Plutona-zasadniczo zbliżają się do ziemi.Jeśli to nie mistyfikacja to kto do nas zmierza i w jakim celu?No i czy faktycznie zmierza do nas a nie np przeleci koło nas?:classic_cool:

Gość KosmitaKosmita
Troszkę na razie zwolnijcie z tymi pytaniami bo mi kuchenka mikrofalowa się za chwilę przepali. To poprzez nią mam stały kontakt myślowo-emisyjny z rozmówcami:classic_cool: