Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisssiaaa

Proszę o poradę !!!!

Polecane posty

Gość monisssiaaa

Witam serdecznie. Stosuję tabletki antykoncepcyjne od ponad 3 tygodni. Tabletki zażywam o 12 popołudniu. W piatek kochałam się z chłopakiem i wziełam tabletke o normalnej porze. Używalismy prezerwatywy, ale następnego dnia zapomniałam wziąść tabletkę i wziełam ją o kilka godzin później bo o 20. Czy mogę być w ciąży?

Gość ladacełe kosmatełe
jak to używaliśmy prezerwatywy:D na cholerę ona była tobie potrzebna:D

przeczytaj ulotkę - jest tam wyraźnie napisane, że mozna się spóźnić z tabletką do 12 godzin i wtedy jest wszystko ok, ty wzięłaś tabsa 8 godzin po czasie więc antykoncepcja nadal została zachowana, dodatkowo prezerwatywa była, zresztą niepotrzebnie bo tabletki chronią wystarczająco widze, że wiele jeszcze nie wiesz o tabletkach, polecam lekturę ulotki

Gość monisssiaaa
Dziękuję za radę, to znaczy, że raczej jest to niemożliwe? Ja jestem stradszną panikara. Dodam, że nie mogę byc w ciąży bo kilka miesięcy temu urodziłam córeczkę !!! Uzywamy też gumki dla dodatkowego zabezpieczenia.

Gość monisssiaaa
Czytałam czytałam, ale panika robi swoje. Psychika płata figle.

Gość ladacełe kosmatełe
jeszcze jajniki sobie podwiąż dla pewności:D

Gość monisssiaaa
Pytam głównie dlatego, że nie pojawił się okres z odstawienia a dzisiaj jest 3 dzień po odstawieniu (7 dniowej przerwie)

Gość monisssiaaa
ladacełe kosmatełe Jak ktos sie boi to się zabezpiecza dodatkowo, ale przeciez to chyba nie powód do kpin a wręcz przeciwnie.

nie musi Ci się krwawienie pojawiać od razu po odstawieniu, ja odstaje dopiero 6 dnia przerwy

Gość monisssiaaa
2 dnia pojawiło się lekkie plamienie, myślałam, że to już okres ale dzisiaj rano już go nie było, dziwne. moniak dziękuję trochę mnie uspokoiłaś.