Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21Paulina21

tabletki

Polecane posty

Gość 21Paulina21

Witam mam pytanie. kochałam się z moim chłopakiem, nastepnie drugiego dnia wzięłam już ostatnią tabletkę. była przerwa dostałam miesiączkę, ale zapomniałam pierwszej tabletki z kolejnego opakowania mogę być w ciąży? Dodam że bardzo boli mnie brzuch i piersi. i mam powiększone węzły chłonne.

byłaś zabezpieczona do dnia wzięcia ostatniej tabletki, jeśli w czasie przerwy nie współżyłaś już to ciąży nie bedzie, powiększone węzły chłonne trzeba konsultować z lekarzem

Gość 21Paulina21
nie, nie współżyłam.. pewnie stres tez swoje robi..

Gość 21Paulina21
a mogę jeszcze zapytac.. skoro zapomniałam tej pierwszej i wzięłam 2 kolejnego dnia, to kiedy mogę normalnie zacząć współżyć tak jak na ulotce jest napisane po 7 dniach? czy lepiej poczekac

po 7 dniach, to sie traktuje tak samo jak zapomnienie tabletki w 1 tygodniu

Gość 21Paulina21
ja to samo. 1 tabletka opakowania.

Gość BeataKik
Witam was. Chciałabym się dowiedzieć o pododnie jak kolezanka. Czy jestem w pelni zabezpieczona w okresie 7 dni przerwy od tabletek? Niestety zapomniałam 1 z nowego opakowania po 14 godzinach wzięłam 1 to była 7 rano i później o 17 druga jak zwykle. w tygodniu przerwy nie uprawiałam seksu, ale w tygodniu ostatnich tabletek tak. Mogę zajść w ciąże? Dziękuję z góry za odp.

nie, no przecież to jest taka sama sytuacja, ile można tłumaczyc - jeśli po przerwie nie zaczniesz nowego opakowania o czasie to jesteś zabezpieczona do dnia wzięcia ostatniej tabletki, wiec skoro w przerwie nie bylo stosunków to ciąży nie bedzie

Gość BeataKik
a więc dziekuje ci bardzo.