Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietki pomozcie wybrac.

Pomoc w wyborze prezentu dla kobiety.

Polecane posty

Prosze o pomoc w wyborze upominku na urodziny dla dziewczyny. 1) jej ulubiona woda toaletowa + dezodorant z tej serii. 2) szampon + odzywka + maska z tej samej serii. Moja dziewczyna bardzo dba o wlosy, uzywa wielu masek, odzywek, testuje wciaz nowe produkty do wlosow, wiec napewno taki zestaw jej sie spodoba. Z drugiej strony uwielbia takze ten zapach, uzywa go wrecz nalogowo takze opcja pierwsza tez bedzie ok. Nie wiem na co sie zdecydowac. Drogie panie jaki wy prezent byscie wolaly?

A co jej się na obecną chwilę kończy? Jak ma jeszcze perfumy to kup zestaw 2, bo szampony i odżywki schodzą jednak szybciej niż perfumy. Jakiego wyboru byś nie podjął będzie zadowolona :)

Nie wiem czy cos jej sie konczy bo co chwile do kupuje nowe. Masz racje co bym nie kupil bedzie zadowolona ;)

Gość nbcbsjhbjcbc
Zdecydowanie zapach.

C-thru pearl garden, jej ulubiony. Od kilku lat uzywa go.

Gość kaloarruopa
zgadza się :) Bardzo ładny

Do dzis sie smieje, ze mnie poderwala na ten zapach ;)

Gość kaloarruopa
to weź ten zapach + jakas drobna niespodzianka np.żel do kąpieli

jest zel z tej samej serii co i zapach.

Gość iloncia biedroncia
ale to niech sobie sama kupi, tym bardziej bedzie wiedziala co chce konkretnie (jak firma szamponu czy odżywki), zaskocz ją czymś, wybierz inny prezent, niech bedzie niespodzianką.

Gość ghrrrhhrr
Szczerze to nie chciałabym żadnego z tych prezentów, ponieważ niezbyt przepadam za prezentami w formie kosmetyków. Sama wiem najlepiej co mi jest potrzebne i co jest najbardziej odpowiednie. Wolę dostawać inne prezenty np książki, płyty itp. Jednak najlepsze prezenty to te niematerialne, np miło spędzony wieczór, wyjście do jakieś restauracyjki czy filharmonii itp

Gość matylllaa
jeśli już chcesz jej coś takiego kupić to wybrałabym wersję z odżywką do włosów. A tak naprawdę to wolałabym żeby mój chłopak wziął mnie na romantyczną kolację do teatru. Czy podarowała ładna biżuterię czy też bieliznę. Coś w tym stylu -> http://nipplex.pl/Charlotte.php

Gość raga79
jeśli już chcesz jej coś takiego kupić to wybrałabym wersję z odżywką do włosów. A tak naprawdę to wolałabym żeby mój chłopak wziął mnie na romantyczną kolację do teatru. Czy podarowała ładna biżuterię czy też bieliznę. Coś w tym stylu -> http://nipplex.pl/Charlotte.php