Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdygotana

pomocy

Polecane posty

Gość rozdygotana

Hej dziewczyny Mi sie spóznia okres juz z 15 dni a zawsze miałam regularny. Nie współżyłam ze swoim chłopakiem ale mamy ze sobą kontakt intymny czyli wykluczyć ciąże moge prawda? Nie mam żadnych jej objawów nic ogólnie ze mna nie jest tylko troche boli mnie brzuch. Jestem bardzo zaniepokojona co to może być...pomożcie

Gość malenka4321
może być to przez stres.

Idź do ginekologa, bo spóźnienia od dwóch tygodni wzwyż należy konsultować z ginekologiem. No chyba, że jeszcze nie skończyłaś 18 lat, wówczas to normalne.

Gość rozdygotana
Mam 18 lat. Nie wiem naprawde dlaczego mi sie spóznia i strasznie mnie to denerwuje. Oczywiscie pięrwsza myslą była ciąza ale przecież nie wspołżyłam.Mam nadzieje ze to nic poważnego ;/

W Twoim wieku gospodarka hormonalna może jeszcze nie być w pełni uregulowana, ale jeśli miesiączka nie pojawi się w ciągu tygodnia lepiej skonsultować to z ginekologiem. Nie wiem co rozumiesz przez kontakt intymny, ale do zajścia w ciążę nie zawsze jest potrzebny pełny stosunek.

Gość rozdygotana
nie był "we mnie" nigdy pieścimy się rekami ale nie doszło nigdy do jego wytrysku

W takim razie poczekaj jeszcze kilka dni, jeśli okres się nie pojawi idź do ginekologa.

Gość rozdygotana
dzieki wielki :D