Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paululinka

Prezent dla mamy chłopaka.

Polecane posty

Gość Paululinka

Wybieramy się na święta do Londynu. Będą to moje pierwsze święta z rodzina partnera. Wcześniej poznałam mamę i tatę (nie mieszkają razem). Z mamą spedziłam 2 dni, z tatą 3 godziny. Mama partnera jest kobieta bardzo elegancką, zadbaną. Interesuje się muzyką, architektura wnętrz. I moje pytanie - co można jej kupić na prezent? Za około 200 zł. tata mojego partnera to tzn swojski chłop, który kobietę widzi w domu jako kurę domową. I drugie pytanie - co mu kupić? ja mam 25 lat, partner 30, jego mama 50,a tata 49. Bo pewnie padłoby takie pytanie, choć nie wiem po co.

Gość Paululinka
Podnoszę.

Dla taty jakiś dobry alkohol (Jack Daniels?) albo jakąś polską wódkę Dla mamy -książka, jakieś dobre romansidło dla kobiet (Grochola może) albo coś ambitniejszego... -jakiś zestaw do kąpieli (dużo firm ma takie całe komplety, ale warto byłoby wybrać jakąś polską firmę skoro jedziecie do Londynu)

Gość Paululinka
Dzieki za jakis odzew, popatrzę zestawy kapielowe. Moze jeszcze jakies pomysły na prezent ekskluzywny? Może byc droższy,

Prezent musi być z cyklu takich nieszkodliwych, czyli nic do postawienia czy powieszenia (w razie gdyby się nie spodobał) ;)

Gość Paululinka
I musimy go jakoś w całości przewieźć. :P

Gość vffgh
oni sa polakami/.///,/ -_/--

Gość maturks4
Dla mamy album. Z Polską. Np "Pałace i dwory" Wydanie jest niezłe Dla ojca - alkohol zawsze jest na czasie

Gość Paululinka
Tak są Polakami. Z dzidziusia by się cieszyli, ale może to niekoniecznie jest najlepszy pomysł. ;)

Gość vffgh
jak alkohol to miod pitny //////////////9 mamie jakis album

Gość Paululinka
Mi sie podoba, ale nie znam na tyle jej gustu, a fecet tez mi nie pomoże. :P

Gość topica
Tacie faktycznie jakieś dobre procenty: whisky albo brendy Z mamą to gorzej, bo ciężko trafić w gust.

Gość Paululinka
Mój mezczyzna mówi, że boi sie takich broszek, kosmetyków, bo można nie trafić w gust Oprócz tego musimy kupić prezenty dwóm braciom i.... dziewczynie brata, która jest "tancerką" erotyczna. Serio, to nie podszyw. :P

Gość doaj_do_ulubionych
mamie kup storczyk w ladnym wazonie,ojcu flaszke bedziesz najlepsza synowa,serio gadam, wspomnisz ze prezenty udane beda

Gość taksobiePiszę
No to teraz autorko poleciałaś, super rodzinka :) To bratu i jego dziewczynie kup grę erotyczną - ucieszą się. A drugiemu dmuchaną lalę ;) (żart)

Kosmetyki to najbezpieczniejszy prezent, zawsze się przyda (tylko lepiej nie kupować kremów do twarzy). Wszystkim facetom kupcie taki sam alkohol. Z tancerką będziesz miała chyba największy problem ;) PS. Storczyk nie przeżyje podróży do Londynu

Gość Paululinka
hehe. No, masakra z tymi prezentami. :P Aaaa, i jeszcze nowa kobieta taty i nowy mezczyzna mamy. To tylko tak zle wygląda, rodzinka wbrew pozorom jest normalna. :D Tylko tej tancerki nie znam.

Gość Paululinka
Ooo, ramka cyfrowa to super pomysł, wgralibyśmy jej swoje zdjęcia. :)

Gość kasiarzyna33
Zawsze dobrym prezentem jest zakup pościeli :) Możesz mu kupić typowo męską pościel, myślę, że się ucieszy ;) W rozsądnych cenach znajdziesz tutaj http://www.elway.biz/33-posciel-3d :)

Gość lilo

Kosmetyki może?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować