Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BródnyHarry

Mam myśli samobojcze

Polecane posty

Gość BródnyHarry

ciągle mnie przesladuje myśl żeby się powiesić ,skończyć ze sobą. Tkwię w niezbyt szczęśliwym małżeństwie. Kocham inną kobietę i uświadomiłem sobie że jestem tylko służalczym pachołkiem to zarabiania pieniędzy. Nie potrafię się rozwieść, żona to inna bajka, inny charakter,jest pusta,pazerna i gówno ją obchodzę, ale ona mnie też, jestem z nią z przyzwyczajenia i dlatego że tak wypada. Byłem niedojrzały żeniąc się. Teraz jestem martwy i wypalony.

Gość nfdsj
no dokładnie, rozwiedź się i już

Gość BródnyHarry
To nie takie proste, wręcz niemożliwe, mamy dzieci.

Gość BródnyHarry
Chyba tak

Gość ggaggyggugge
ja tez mam mysli samobojcze. W jaki sposob chcialbys to zrobic? masz jakies pomysly? Ja sie boje bolu, a ty?

Gość BródnyHarry
najchętniej upozorowałbym swoją smierć ale się nie da

Myśli samobójcze to nie rozwiązanie. Chcesz zostawić swoje dzieci? Jak coś ci takiego przeszło przez myśl? Niektórzy mogą myśleć że nie możesz zwać się ojcem. Gdybyście wzieli rozwór to n 99% to żona dostałaby opiekę nad dziećmi. Możecie wziaść separację. Może dawde uczucie powróci?

Gość Marilenka
A o dzieciach nie pomyślałeś? Przecież one za to największą cenę zapłacą! Już nie mówiąc jak to wygląda z punktu widzenia religijnego, przecież samobójstwo to morderstwo i przygotowywuje drogę do piekła. To straszne! Postaw sobie jakiś cel, naprzykład zbieraj na coś, konstruuj coś i zajmij się tym, a żone jak więcej miłości okażesz to i ona Cie pokocha. Powodzenia, zawsze jest ktoś kto ma gorzej, głowa do góry!

wziaść :O :o pomysl o dzieciach, nie o tym że bedzie im smutno bez Ciebie ale że nie beda miały co jesc, beda głodne, zaczną sie prostytuować, chcesz tego? poczekaj aż beda miały 18 lat i wtedy sie mozesz zabijac

Gość BródnyHarry
Nie kocham żony, moja żona to pomyłka.

Gość yrfgyfgegffgefuee
Marilenka fanatyczo religijna. Nie strasz doroslych ludzi pieklem. To nie piaskonica. Samobojstwo to ostatecznosc. Rozwod bierz. Nie martw sie o dzieci. One sobie poradza dosonale. Ja jestem z rozbitej rodziny. I poradzilam sobie. Z dziecmi mozesz sie widywac. Chccesz cale zycie gnic?

Gość a co mi tam!
uważasz że lepiej się zabić i zostawić dzieci w ten sposób niż się wziąć rozwód?