Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za babsztyl!!!!

TEŚCIOWA

Polecane posty

Gość co za babsztyl!!!!

CZY WY TEŻ MACIE TAKIE POJEBANE TEŚCIOWE JAK JA??? JUŻ NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ Z TĄ KOBIETĄ!

Gość maturks4
A twoja matka też do tego grona należy. Twój mąż o niej tak się wyraża???

Gość co za babsztyl!!!!
ninki, dlaczego juz nie :)

Gość co za babsztyl!!!!
u mojej mamy nie ma takiego powodu. zreszta, potrafisz czytac ze zrozumieniem? moje pytanie bylo, czy macie tez takie pojebane tesciowe jak ja. nie masz????? to wara !!!!!!

Gość maturks4
Poszkodowana psychicznie to ty jesteś! Dla ciebie "teściowa" jest dla męża MATKĄ. Dlaczego bronisz swojej, wieszając psy na cudzej? Było nie wchodzić w tę rodzinę, jak ci nie odpowiada

Gość yrfgyfgegffgefuee
Oj nie pieprzcie. Rozne sa tesciowe. I czesto niestety rzucaja jadem po slubie. Moja chyba przyszla tesciowa za bardzo troszczy sie o synusia. Mnie krew zalewa. Wychowala go na taka niemote zyciowa. Ale kochany jest. Tylko ze nieporadny. I nie wiem czy to nie jest powod do rozstania. Nadtroskliwa mamusia. Pamietajcie kobiety zeby tak swoich dzieci nie wychowywac. Bo potem nie umia sobie radzic w zyciu.

Gość co za babsztyl!!!!
pierdolnij sie w beret zdesperowana kretynko. twoja matka pewnie tak samo pierdolnieta jest jak ty idiotko i tak wlasnie sie pojawiaja buraczanki na tym swiecie. szukaj ladu suko, albo idz powiedz swojej matce, zeby wiecej nie rodzila takich skrzywionych pojebusow jak ciebie zalosny kawalku spuscizny!!!!!! nara glupia sztuko!

Gość co za babsztyl!!!!
NO I WLASNIE OD TAKIKIEGO TRZYMAJ SIE Z DALA. BO MOJA TESCIOWA SWOJEGO SYNA WYCHOWALA NA MUMMIESYNKA. KOCHAM GO Z CALEGO SERCA, ALE ZYCIE Z ESCIOWA TO KOSZMR. POSLUBILAM I JA. MASAKRA :(

Gość yrfgyfgegffgefuee
mamisynek to chyba nie trzeba tlumaczyc co to oznacza. I zejdzicie z niej. Niektore tesciowe sa wredne. Nie wiem dlaczego tak na nia naskoczyliscie. Moze jest nachalna, moze sie wtraca caly czas i udziela madrych' porad i wie lepiej? Takie baby sa niestety wkurw...

Gość co za babsztyl!!!!
dzieki :) kurde moja tesciowa jest poprostu juz nie do wytrzymania. wchodzi do mieszkania bez pukania i ostatnio weszla, kiedy my akurat bylismy soba zajeci w lozku... kazdy normalny czlowiek by przeprosil i wyszedl, a ona, poszla do kuchni i zaczela cos gadac. masakra.

Gość 09876
I dobrze! Jakbym miała taka pyskata synowa, też bym sie yak zachowywała, Zegnam.

Gość czarna xx
a moja tesciowa zaproponowala ze mi dzieci wychowie ....szkoda gadac

Gość co za babsztyl!!!!
mamisynek w tym sensie, ze zawsze jej przytakuje, zawsze jej daje racje. ona powie, ze trawa jest niebieska, a ona tak mamo, tak jest. np. chcielismy polecic do hiszpani. przyszla ona i ooo boze, latac, ja bym nigdy nie poleciala, a ty dawidkus chyba nie polecisz? a ja mowie, ze poleci, a on: nie, mama ma racje, latanie jest niebezpieczne. mamy male dziecko i ja nie mam zamiaru sie ciagnac 12 h pociagiem ;/ . nastepnie. wybieralismy projekt domu, podobal nam sie taki jeden, mi bardzo i mezowi rowniez, zreszta jego to byl wybor, a ona wiesniara przyszla i mowi, ze te okna sa za duze, na drugi dzien, kiedy mielismy zamawiac projekt, on mowi, ze mama ma racje, te okna nie sa najlepsze. ja przyszykuje jemu ubranie do kosciola, ona przychodzi i mowi, ze nie, tak chcesz isc w czarnym sweterku? ubierz czerwony... no jeny.... juz nie moge. :( mieszka pod nami w bloku, przychodzio 30 x dziennie :( ... tesc ja zostawil, nie dziwie sie, bo to okropny czlowiek. mojego meza brata zona postanowila z miasta uciec za granice przed nia, tylko ze jej maz, czyli brat meza nie jest taki.

Gość co za babsztyl!!!!
nie wiem, co zrobic? kocham meza i sobie nie wyobrazam zycia bez niego, ale mam tak cale zycie sie meczyc? chyba bez niego byloby gorzej, ale mowilam jemu tez pare razy o tym, ze mi sie nie podoba, ze nie chce mieszkac w tym miescie itp. .... jego odp. jezeli mie sie nie podoba, to moge sie wyprowadzic sama. i co tu robic? co z dzieckiem malym sie wyprowadze?? w zyciu!!! wole poczekac, az dziecko bedzie duze, bo ono jest na 1 miejscu.

Gość ojojojojooj
dziewczyno, naucz sie pisac bo robisz byki jak ostatnia prostaczka. Nie dziwne, ze z tesciowa nie mozesz sie dogadac, skoro jestes taka patologia.

Gość co za babsztyl!!!!
zreszta jak ja bym sobie zycie ulozyla dalej? kto by chcial rozwodke z malym dzieckiem. straszne to wszystko...

Gość asssia25
współczuje Ci... moja teściowa też do świętych nie należy, a co najgorsze mój mąż od niedawna zaczął "maminsynkować" i przyznam że nie jest łatwo tak żyć... No ale ja nie znam wyjścia z tej sytuacji, jedynie wyprowadzić się kilkaset km od niej

Gość ojojojojooj
rozwodka z dzieckiem to pestka przy takim pojebie jak ty. Nie masz szans na normalne zycie. Lecz sie.

Gość asssia25
moja teściowa wyjechała ostatnio na mnie że wydzielam mężowi pieniądze na piwo!!! on jako facet ma prawo się napić po pracy, ja nie mogę mu tego zabronić...

Gość Jolla lojalna
"Poszkodowana psychicznie to ty jesteś! Dla ciebie "teściowa" jest dla męża MATKĄ. Dlaczego bronisz swojej, wieszając psy na cudzej? Było nie wchodzić w tę rodzinę, jak ci nie odpowiada" To prawda, ale tesciowa też nie powinna zapominać że ona jest żoną jej syna i dlatego nie powinna jej krzywdzić. Skoro się żali na swoją teściową to pewnie ma do tego powód. No a broni swojej matki bo pewnie jej matka jest w porządku do jej męża w przeciwieństwie do jej teściowej. I nie wychodziła za jego rodzinę tylko za niego który jej odpowiadał.

Gość asssia25
ojojojojooj jeżeli nie odpowiada Ci temat to spierdzielaj a nie obrażaj nikogo!

Gość co za babsztyl!!!!
HMMM, tak jak u mnie. Pomogłoby się tylko wyprowadzić setki kilometrów stąd...

Gość asssia25
co mogę doradzić to napewno nie obrażaj swojej teściowej przy mężu, nie skarż sie na nią mężowi bo to tylko przynosi odwrotny skutek. Tu potrzebna delikatna rozmowa bez przezwisk wyzwisk itp.

Gość co za babsztyl!!!!
ojjojjj, patologia, to cię zrobiła. ulżyło Ci, ze dodałaś swoje pięc groszy? w domu nie masz nic do powiedzenia, czy jak? a błedy? hmmm ciekawe jakie? w przeciwienstwie do ciebie skonczyłam dwa kierunki i zaczynam drugi stopien, ale w twoim przypadku wydaje mi sie, ze u ciebie stopien intelektualny znajduje sie na skalach minusowych. ps. jezeli robie literowki, mam nadzieje, ze potrafisz odmieniac takie rzeczy, to wynika z tego, ze szybko pisze na klawiaturze.

Gość co za babsztyl!!!!
asii, ja zawsze jestem dla niej dobra, mezowi tez sie nie skarze.