Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Faceci porządniejsi od kobiet?

Polecane posty

Hehehe, ja w realu lubię pytać korwinistów czy popierają odebranie praw wyborczych kobietom i co zrobią gdy leczenie raka będzie możliwe tylko prywatnie z pokryciem całości kosztów leczenia :)

Przed wyborami facet z Nowej Prawicy chciał ode mnie podpis wyłudzić pod listą (widziałam, wielu kobiet pytal). Gdy zapytałam czemu wg niego mam podpisywać się pod ludźmi co chcą odebrać mi prawa wyborcze tylko głupio się zaśmiał :P Żałosne

"Przykładem może być obniżenie wieku w którym dziewczyny tracą dziewictwo" - 500 lat temu było to ten sam wiek.

Damascenka W kulki sobie lecisz? Wiesz jaki jest średni wiek? Ci co krzyczą o deficycie 15-letnich dziewic to prawiczki. Tacy nie wiedzą, że kobieta może kogoś całować na imprezie ale nie wskoczyć mu do wyra zarazem. Żenada.

Looser Nie są. I co mi zrobisz? :D Każdy ma prawo do błędów, ale dodam że jeśli kobieta jest świadoma tego co robi, nie całuje się z uległości - to nie widzę nic złego. Sam tego nie praktykuję, bo nie chodzę na imprezy klubowe od dawna. Dla mnie całowanie na domówce bez seksu jest bez sensu :)

Gość SkinHeadDeadHead
Nie chciałbym nawet jako znajomej takiej co się całuje z jakimś typem od tak sobie

Gość mysiacipka98
do autora topiku :) faceci owszem maja zasady,w teorii.jak spytasz kazdy szuka milosci-tzn zalicza wszystkie znajome.sa poprostu bardziej zaklamani i mniej szczerzy :)

Luz, dla mnie nie są i tyle. I co? Zapewniam cię, że większym zaufaniem można obdarzyć kogoś, kto nie operuje skrajnym pojęciem "szmata". Para powinna rozmawiać o swoich doświadczeniach. Mi kobieta może powiedzieć, bez ryzyka że ją zjadę. To pomaga, później można mówić o tym, co chciałoby się robić w łóżku. A z tobą? Jeszcze rzucisz taką, jak się okaże że jednak nie jest dziewicą. Luzer, co byś zrobił, gdyby twoją kobietę zgwałciło 5 murzynów i miało się z tego urodzić czarne dziecko a kobieta złapałaby hiv? Jestem ciekaw odpowiedzi.

Luzer, co byś zrobił, gdyby twoją kobietę zgwałciło 5 murzynów i miało się z tego urodzić czarne dziecko a kobieta złapałaby hiv? Jestem ciekaw odpowiedzi. Myślę, że bym z nią był. Gwałtu nie jest winna, ale szmacenia się ze swojej woli jest winna. I ja szukam dziewicy, z inną nie będę. A kobieta, która jest porządna nie liże się z byle kim.

Ale zgwalcona nie jest dziewicą i nie zarazi cię hiv tylko waląc ci ręką. Byłbyś z taką? No nie jest dziewicą.

Brovar, co jak co dla mnie pocałunek to oznaka jakiegoś uczucia (niekoniecznie nie wiadomo jaka miłość, ale chociaż zauroczenie) i podejście "chcę iść na imprezę bo muszę się z kimś przelizać" mi jakoś też nie odpowiada;) Ale każdy ma prawo popełnić błędy :)

Wilczyca Każdy ma inną hierarchię wartości. Ja to nawrócony grzesznik :D

No nie jest dziewicą. Dla mnie taka kobieta jest dziewicą, co jest temu winna że ją ktoś siłą zgwałcił. Dla mnie nie ma prawa popełniać błędu. Popełni raz, popełni drugi.

Gość fdfdfdfdjilop
Na tym forum można zauważyć, że wielu facetów ma zasady, idee, a kobiety nie. haha dobre,ja bym postawiła znak równości .Faeci W ZWIĄZKU biegają za kobietami,błagają o foty,nie mówiąc już o propozycjach seksu .

Cały ten temat można sprowadzić do: (mam rację?) "Ja nie mam dziewczyny więc jestem gorszy. Nie chcę być gorszy wiec wymyślał sobie (uciekam w) teorię jakoby jestem wartościowy bo tego nie robię. W efekcie te złe dziewczyny które to robią (a ja z nimi nie mogę i im zazdroszczę) to należy zdeprecjonować. W ostateczności czuję się dobrze bo przecież jestem lepszy i nie zniżam się do ich poziomu". Jak byśsię chłopie poszedł leczyć to zaraz by ci się lżej żyło. Jak nie, to może chociaż zacznij medytować, zajmij się ZEN czy czymś.

Luzer, gratuluję. Wybiłeś się ponad poziom pomarańczowych wcieleń offermy, które dziewictwo wiążą z błoną. Równocześnie zaznaczam, że sam postąpiłbym tak samo. Hmmm, mi jednak nie przeszkadzają błędy, ale to chyba dlatego że sam mam ich wiele, i nie nazywam ich błędami :)

Gość antyluzer
ale pomarańczowy offerma to Looooser w fazie : 'sperma bije mi do mózgu i bronię sie przed chęcią trzepania, iwęc poobrazam kobiety to mi moze ulży"

Luzer, gratuluję. Wybiłeś się ponad poziom pomarańczowych wcieleń offermy, które dziewictwo wiążą z błoną. Równocześnie zaznaczam, że sam postąpiłbym tak samo. Hmmm, mi jednak nie przeszkadzają błędy, ale to chyba dlatego że sam mam ich wiele, i nie nazywam ich błędami Dzięki, dla mnie nie o błonę tu chodzi. Tak samo taka co uprawiała anal, czy oral nie jest dziewicą dla mnie. Myślę, że dobrze jak ludzie mają podobne doświadczenia.

05.11.2011] 18:14 [zgłoś do usunięcia]nunczako Bzdura- średni wiek inicjacji sie NIE obnizyl. Nawet biorąc pod uwagę tylko to, niereprezentatywne dla społeczeństwa forum, możemy zrobić sondaż: Kto z czarnych nicków uprawiał seks tylko z jednym partnerem/partnerką i to po ślubie, lub który deklaruje taki zamiar? Odpowiedź: Loooser Ktoś jeszcze? Ja

Coś w tym jest. Mam 19 lat i wśród moich bliskich przyjaciółek tylko ja jestem nadal dziewicą. Jednocześnie znam wielu facetów którzy deklarują, że chcą poczekać z seksem do ślubu i jeszcze nie tego próbowali.

Gość nunczako
juz padłas Kaitana doczytaj

looser a co jak brała pod pachę albo robiła dobrze stopami? Też nie jest dziewicą. Dla mnie traci dziewictwo jak uprawia jakiś rodzaj seksu z facetem.

Ciemna czekolad Kiedy Ci faceci to opowiadają? I czy przed opowieścią wiedzą, że jesteś dziewicą? W końcu mogą tak mówić bo po prostu myslą, że to chcesz usłyszeć. Albo obracasz się w środowisku mocno religijnym. loooser a co z seksem lesbijskim? Przeszkadzałoby jakby Twoja przyszła ukochana miała mały epizodzik z koleżanką?

Oczywiście, że by mi przeszkadzało. Też nie byłaby dziewicą. A do tego byłaby bi.

Tylko jest jeden mały problem w tych Twoich deklaracjach. Jesteś niewiarygodny. Sam się przyznajesz jak wygląda Twoje życie i dla każdego kto to czyta oczywistym jest, że szanse na zwiazek to masz aktualnie koło 0. Gdybyś był taki jak jesteś i miał 17 lat to jeszcze by uszło ale nie w tym wieku. Jeżeli ktoś nie ma okazji to deklaracje są mało warte. Jak będzie na Ciebie chętna, która miała już kogoś, i ty ja fiuuuuu spławisz to wtedy będziesz mógł uczciowie twierdzić, że chcesz dziewicę bo jesteś prawiczkiem z powodów światopoglądowych. Na razie to jesteś z przymusu.