Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Sobie Ania....

BGŻ- czy ktos ma w tym banku konto? Jesteście zadowoleni?

Polecane posty

Gość Taka Sobie Ania....

Witajcie :) Wciąż szukam najlepszego konta dla siebie,... chodzi też o konto oszczędnościowe... bardzo prosze podzielcie się waszymi opisniami.... oraz...jak myslicie jaki bank jest bankiem najbardziej przyszlosciowym...oraz godnym zaufania... Dziękuję

Gość pracuję, gdy pracuję
Mam konto w BGŻ. Ale trudno mi coś poradzić, nie mam porównania z kontami w innych bankach. Na to konto wpływa moja pensja i z niego wyplacam na codzienne wydatki, nie mam tam więc zbyt wielkich oszczędności . Jednoc co lubię w tym banku, to to, że nie ma tam wielkich kolejek i obsługa jest miła i pomocna. Ale to raczej zasługa osób pracujących w "moim" oddziale banku.

Ja otworzyłam tam konto z podwyżką. Mam 1%premii od wynagrodzenia. Wystarczy tylko zrobić 3 operacje kartą w sklepach w ciagu miesiąca. Karta kosztuje 5zł i wszystkie bankomaty bezpłatne. No i mam dostęp do konta przez internet. Podoba mi się, ze klient nie jest tam anonimowy. Pracownicy znają swoich klientów. Miałam w pekao konto kiedyś i zawsze jak tam wchodziłam to czułam się jak intruz.

Gość Taka Sobie Ania....
No wlasnie ja rowniez mam konto w PKO, i niestety tez sie nie czuje dobrze... Co więcej....5 zl za to ze wydadzą karte?

Gość Taka Sobie Ania....
:)