Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RubinowaDamaTwoja

dostalam dzis od swojego faceta

Polecane posty

komplet bizuterii zawiesza,lancuszek,kolczyki.Takie srebne kulki,dosc spore cale wysadzane cyrkoniami.Ogladalismy kiedys w sklepie i mi sie podobaly,dzis dostalam w prezencie bez okazji.Usmiechnelam sie i podziekowalam a moj maz stwierdzil ze jestem zblazowana i ze w ogole mi prezentów robił niebedzie :(

Gość ZDEPTANA CIEZKIM BUTEM
ja od swojego faceta dostalam tydzien temu. kilka kopow i pare razy w twarz, upadlam i zaczal mnie dusic. po pijaku. kazdy ma prezent na jaki zasluguje.

to lubie robić bez prezentu ;) chodzi mu o to że niektore kobiety w ogole nic niedostaja od facetow i nawet zlamanego kwiatka a on dba,mysli nawet po 8 latach zabiega a ja nie doceniam

tak bardzo ci zazdroszcze....ale chyba wlasnie w tym tkwi sekret, nie podkladasz sie, wiec nadal o ciebie zabiega.....dla mnie juz za pozno, poplenilam wielki blad, okazujac bezmiar swojej milosci i przywiazania...i dostalam kopa.

meska rzecz czytanie ze zrozumieniem sie klania zdeptana myslalam ze to jakis wpis glupi a ty na powaznie :(co za dran 😠 mam nadzieje że gdzies to zglosilas

rubinowa, a czym tu sie chwalic. jak zwykle moja wina, bo odwazylam sie cos baknac, a on akurat byl podpity.... szanuj kochana to co masz, doecniaj i ciesz sie tym, ja kiedys tez byhlam szczesliwa i tez dosatwalam ladne rzeczy, buziaki, laurki.....trzymaj sie cieplo i badz dobra dla swego faceta jesli on jest taki dla ciebie:)

Uważam, że w związku zwłaszcza takim po zaręczynach powinna panować szczerość :) Powiedz facetowi, że uważasz pierścionek za koszmarny i że chcesz wymienić go na inny, oraz że nie zamierzasz go nosić. Jeśli jest normalnym facetem to zrozumie.

mamy corke, a on jest dla niej wspanialym ojcem i sa bardzo ze soba zzyci.

cos ty nic nie widziala, oni oboje przepadaja za soba. to byl epizod my sie generalnie nawet nie klocimy....

Pytam trochę z przekory i ogólnie, bo co ma materiał biżuterii do intencji. A trole niech sobie trolują do bólu :D