Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHYBA NIE CHCE MIEC DZIECI

OGLADAM FILMIKI O PORODACH JESTEM PRZZERAZONA:((

Polecane posty

czytalam ze takie blizny moga bolec na zmiane pogody np, ale ze sie zmieniaja w nowotwor????????????

"w pl chyba nie tak latwo wyzebrac zesarke?" Wszystko można załatwić a w prywatnych klinikach nie jest to już żaden problem. Cena też mocno spadła. Jest w cenie dobrego wózka ;)

Gość mamusia synusiaaaaa
jak ja ogladam filmy z porodu to sie zastanawiam jak to przezyłam :-(

mamusia synussia-- :D

Gość ghrrrhhrr
Obejrzyj też filmiki o ekstrakcjach zębów, resekcjach korzeni. Wyglądają podobnie, wrzask, krew i rozcinanie. Z ekstrakcjami mam do czynienia na okrągło (resekcje korzeni rzadko się zdarzają) i jest to milion razy lepsze do oglądania niż poród :P

Gość przy cesarce tną też macice
nie chce mieć dzieci nie wiem czy to akurat z tego, ale najpierw mi pękało kilka razy piekło podczas stosunku jak poszłam do lekarza na szycie wziął wycinek i niestety :(

Gość begiebe
dalam wyzej

begiebe- ten filmik to faktycznie lajcik;D

Gość gfdfdfdffdf
widzialam gorsze filmiki

Gość ghfnbtgybvf
matko mam nadzieje, ze bede miec cesarke jak juz kiedys bede w ciazy. tak nie mam zamiaru rodzic :o

Gość jamhmmm
"kazdy porod wyglada inaczej, a gdy sie widzi dziecko to po bolu nie zostanie slad w pamieci" - taaaa..a skąd ja mam wiedzieć, jaki poród mi się trafi?? To ja już wolę nie ryzykować :P I jakoś nie każda kobieta zapomina o bólu - moja przyjaciółka pierwsze co powiedziała po porodzie, to że córka będzie jedynaczką. Rok później podtrzymuje swoje zdanie, twierdzi, że poród to była największa masakra w jej życiu i za żadną cenę nie chce tego powtarzać, i chociaż kocha swoje dziecko nad życie, to kolejnego nie chce, właśnie ze względu na to, że trzeba by je urodzić.. :P

Gość jiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooi
obejrzałam ten filmik z porodem kleszczowym . nawet mi sie nie mysli miec dzieci :o

Gość fghnjmk,.
Ja też mam córkę. Ma rok. Chcę mieć jeszcze jedno dziecko, ale zapłacę sobie za cesarkę. Mój poród był traumą. NIGDY WIĘCEJ PORODU SN. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5013608 Tu poczytaj. Kobiety pisały o porodach. Mój trwał 12 godzin, nacięcie, paprająca się rana po nacięciu, seks koszmar po porodzie, ból, łzy..... Tylko cesarka !

Gość Warszawskafrau
Ja też miałam cesarkę i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa:-)

ponawiam pytanie- czyw szpitalach publ mozna miec cesarke na zyczenie za oplata?

Gość musgruszkowy
rodziłam 12 godzin bólach ....z bólu się zesrałam ale wiesz co...to było coś najpiękniejszego w moim życiu

Ja tam nie pamiętam bólu, nacinanie krocza, to w ogóle nie było odczuwalne. Pamiętam za to, że darłam się jak debil, tego się wstydzę. I jedyne co pamiętam negatywnego z porodu, to zrobienie z siebie idiotki. :)

Gość oszuści są wśród nas
ta ja tez slyszalam od matki ze ciecia krocza sie nie czuje a dlaczego ? bo bol jest tak duzy ze mogli by ci nogi obciac i bys nie poczula dziekuje wybieram cesarke nie po to mozna placic za to zeby cierpiec w imie nie wiem czego moja babcia mordowala sie 36 godzin bylo to w latach wojny cudem przezyla moze jedne boli mniej inne wiecej ale przyjemnosc to nie jest

Gość tez tak mam od zawsze
naciecie krocza robi lekarz podczas skurczu wiec nie czujesz bolu. mialam porod kleszczowy, indukowany kroplowka, zastrzykami i tabletka pod jezyk+ przebicie pecherza. pierwszy porod. byl koszmarny. ale to wina pijanego lekarza. nie oszukujmy sie. porod boli. ale gdyby tak kazda kobieta myslala, ze nie bedzie miec dzieci bo to boli to ilu ludzi byloby na swiecie?