Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 655555

czy Wasi mezczyzni kupuja Wam drobne upominki?

Polecane posty

Gość 655555

bo moj przez 8 mies.znajomosci kupil mi 2 razy bukiet roz..i tyle..skapy jest?jak jest u Was?

Gość 655555
nie sponsora,po prostu mysle ze nic by sie nie stalo jakby zaprosil do kina czy na piwo...

Gość 655555
ode mnie dostal perfumy na imieniny,jakies owoce zawsze czy slodycze mu daje

To że ktoś nie kupuje upominków nie jest równoznaczne z tym że jest skąpy. Może nie wie co kupić, albo po prostu nie jest nauczony do tego żeby obdarowywać innych bez okazji. Takie przyzwyczajenia wynosi sie z domu, a może u niego nie ma takiego zwyczaju. Musisz go sobie po swojemu wytresować ;) powoli i skutecznie :p

Gość 655555
moze i tak,a jak jest u Was/

Gość tez tak mam od zawsze
ja zawsze dawalam mojemu ukochanemu mezowi, jeszcze jak byl moim chlopakiem jakies prezenciki. karke z wierszem milosnym, jakies serce z czekolady, cokolwiek, mialam taka potrzebe aby obdarowywac osoby ktore kocham. teraz maz zawsze daje mi cos bez okazji, na rocznice slubu, imieniny, urodziny to juz tradycja. kochamy sie bardzo, wysylamy sobie milosne smsy a jestesmy po slubie 15 lat:)

A ja rozumiem autorkę, nie chodzi tu o przedmiot, ale o sam gest. Ja od swojego ostatnio dostałam breloczek z serduszkiem. Niby nic wielkiego, ale to, ze o mnie pomyślał, że kupił i mi dał to już znaczy wiele. :)

Gość 655555
alez skad,nic nie wymagam tylko zastanawiam sie jak jest u Was,mialam paru innych przed nim i z reguly bylo tak,ze wzajemnie gzies sie zapraszalismy raz on raz ja,a teraz 8 mies i ja mam wrazenie ze jestem ta strona ktora daje wiecej z siebie ni dostaje

Gość 655555
bede mila---wlasnie chodzi mi o ten gest:) fajnie jak po 15 latach malzenstwa jeszcze tak cieplo mysli sie o sobie:)

a która z was jest za równouprawnieniem? bo jak wszystkie to ja się zapytam czy kupujecie upominki swoim chłopom :D

Gość 655555
rozniczkowo niezalezna--nie musisz mnie rozumiec,po prostu jak w temacie...i tyle..pytanie--odpowiedz...a Ty tworzysz jakas filozofie:O

Gość 655555
daje ogrom milosci,cieplo,zawsze pomocna dlon,mam czas ..chodzi mi o zwykly gest..jakis drobiazg bez okazji czy aproszenie na kawe,na pizze itp