Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Kończe z tym forum :(

Polecane posty

doszlem do wniosku ze juz nie chce tu pisac. ogolnie zakladalem tematy prowokacyjne, aczkolwiek staralem sie pisac szczerze. musze sie przyznac ze czasami prowokowalem innych uzytkownikow w dyskusji, ktora byla chamska :( chyba to mnie przeroslo bo czasami pomarancze (glownie) mnie potrafily jakos tak ukluc. nie wiem. musze sobie darowac w chodzenie tutaj. admini tez nie sa mi przychylni. eh...

Gość chce...być..mamą
żartujesz babeczki ma jeszcze gorzej, bo wszyscy po nim jeżdżą i chłop się trzymie jakoś

chyba 'doszedłem'... Za sam analfabetyzm bym Cie wywalila;p ale Cie nie znam, dawno mnie tu nie było wczoraj wróciłam iii... Rozwalacie mnie! Wchodząc na stronę główną czytamy- kafeteria, magazyn dla kobiet, a niedługo będzie tu więcej facetów i chyba nazwę trzeba będzie zmienić heh skoro lubisz prowokować, to jest to pewnie kolejna prowokacja. No ale można i tak żyć:) miłego...

a teraz czego oczekujesz? Żeby Cie zatrzymać na tym forum? Skoro chcesz odejść to po co jeszcze piszesz? Wystarczyłoby usunąć konto (jeśli się da, bo tego nie wiem) i więcej tu nie zaglądać... A ty zakładasz kolejny temat nie wiadomo po co... A juz wiem! Chcesz być w centrum uwagi? Ale skoro to ma być niby pożegnanie to: Żegnamy Cie! alleluja!:)

Gość wredna pomarancza
Prezesie :p a jak wszyscy się z ciebie śmiali, że masz takiego wraka i ubierasz sie żałośnie... To co, bolało? http://zapodaj.net/6590feb54021.jpg.html o to zdjęcie chodzi :D

Gość wredna pomarancza
:p wiedziałam.